Ηλεκτρολογικό υλικό

Η Schneider Electric με περισσότερα από 40 χρόνια στην ελληνική αγορά, προσφέρει προϊόντα, εξοπλισμούς και υπηρεσίες που συνθέτουν λύσεις για τις αγορές της Ενέργειας και των Έργων Υποδομής, του Κτιρίου, της Κατοικίας, της Βιομηχανίας και των Data Centres.

Αναλυτικότερα, από τη Μέση Τάση και τον Μετασχηματιστή, προϊόντα βιομηχανικού αυτοματισμού, ισχύος και τελικής διανομής στη χαμηλή τάση, μέχρι το διακοπτικό υλικό.

http://www.schneider-electric.com.gr/


 

Η γαλλική εταιρεία Legrand με πωλήσεις σε περισσότερες από 160 χώρες, είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής προϊόντων και συστημάτων για ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις για οικίες, επαγγελματικά κτίρια και βιομηχανίες.

http://www.legrand.com.gr/


Η ΑΒΒ καλύπτει στην Ελλάδα και την Κύπρο όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του Ομίλου, οι οποίες περιλαμβάνουν την εμπορία βιομηχανικού και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, την κατασκευή πινάκων μέσης και χαμηλής τάσης υψηλών απαιτήσεων, τη μελέτη και εκτέλεση έργων καθώς και υπηρεσίες after sales.

http://www.abb.gr/


Η εταιρεία HAGER είναι κατασκευαστής υλικών διανομής ενέργειας και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων που απευθύνονται στον εγκαταστάτη οικιακών και επαγγελματικών κτιρίων, ικανοποιώντας τις πιο σύνθετες και εξειδικευμένες ανάγκες του.

http://www.hager.gr/


H Βιομηχανία KOUVIDIS από το 1979 μέχρι σήμερα ασχολείται μόνο με την παραγωγή Ολοκληρωμένων Συστημάτων Σωλήνων Προστασίας Καλωδίων από πλαστική Α' ύλη κατέχοντας υψηλή τεχνογνωσία.Σχεδιάζει, προμηθεύεται υλικά, παράγει και διανέμει όλα της τα προϊόντα τηρώντας αυστηρά τις απαιτήσεις των προτύπων ΕΝ ISO 9001, ΕΝ ISO 14001 και OHSAS 18001, που επιτυχώς εφαρμόζει σε όλες τις δραστηριότητες της.

http://www.kouvidis.gr/

 

Η κορυφαία και πρωτοπόρος αμερικάνικη εταιρεία στην δομημένη καλωδίωση και όχι μόνο που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και τα πλέον αξιόπιστα και πιστοποιημένα προϊόντα.

http://www.panduit.com/


Η κορυφαία εταιρεία SIEMENS παραδοσιακά κατασκευάζει προϊόντα ηλεκτρολογικού υλικού που αποτελούν συνώνυμο της ποιότητας και αξιοπιστίας για περισσότερα από 100 χρόνια.

http://www.siemens.gr/


Η αμερικάνικη εταιρεία 3Μ συνώνυμο της καινοτομίας, διαθέτει για το ηλεκτρολογικό υλικό προϊόντα μόνωσης και σύνδεσης υψηλής αξιοπιστίας, όπως ειδικές ταινίες, ακροκιβώτια, ρητίνες και μούφες καλωδίων.

http://www.3m.gr/


Η Eaton είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία λύσεων διαχείρισης ενέργειας, σχετική με ηλεκτρικά και υδραυλικά προϊόντα.

http://www.eaton.comΗ εταιρεία Cooper Univel S.A. αναπτύσσει και κατασκευάζει προϊόντα που σχετίζονται με την Ασφάλεια Οικιακών, Εμπορικών και Βιομηχανικών εφαρμογών, παρέχοντας προστασία τόσο στην ανθρώπινη ζωή όσο και την περιουσία.

http://www.univel.gr/


Η εταιρεία κατασκευάζει καινοτόμα προϊόντα ηλεκτρικής προστασίας και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τηλεπικοινωνιακά και ενεργειακά δίκτυα.

http://www.raycap.gr/Η ιταλική εταιρεία VIMAR κατασκευάζει ηλεκτρολογικό υλικό υψηλής ποιότητας και αισθητικής με αιχμή του δόρατος τη σειρά διακοπτών IDEA και PLANA που συναντώνται στα περισσότερα ξενοδοχεία πολυτελείας του κόσμου.

http://www.vimar.gr/

 

Η εταιρεία δραστηριοποιείται κυρίως στην ανάπτυξη καινοτόμων ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και πυρανίχνευσης χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής.

http://www.olympia-electronics.gr/


 

Η VIOKAR με παρουσία 50 ετών στην αγορά, εξειδικεύεται στην παραγωγή ηλεκτρολογικού υλικού αποτελώντας μια ποιοτική και ολοκληρωμένη ελληνική πρόταση για τη διανομή, την προστασία, τη στήριξη και τη σύνδεση των καλωδίων.

http://www.viokar.gr/

 

Το ισπανικό εργοστάσιο παραγωγής μετασχηματιστών για φωτιστικά ΕLT, είναι από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως και διαθέτει στην αγορά μια πλήρη γκάμα μετασχηματιστών από συμβατικούς έως ηλεκτρονικούς.

http://www.elt.es/

 

Η ελληνική κατασκευαστική εταιρεία CTC με γερμανικό know-how, άμεση τεχνική υποστήριξη και service, διαθέτει στην αγορά θυροτηλέφωνα, θυροτηλεοράσεις, ειδικές κατασκευές και κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης υψηλών απαιτήσεων.

http://www.simacom.gr/Η εταιρεία ΕΛΕΜΚΟ έχει ως κύριο αντικείμενο την αντικεραυνική προστασία, τις γειώσεις κατασκευών και κτιρίων, καθώς και την προστασία των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών δικτύων από κρουστικές υπερτάσεις.

http://www.elemko.gr/

Η γνωστή γαλλική εταιρεία με πλούσια γκάμα εργαλείων χειρός και όχι μόνο, άριστης ποιότητας που καλύπτει τους τομείς του αυτοκινήτου, της βιομηχανίας, της ηλεκτρονικής και της ηλεκτρολογίας.

http://www.facom.gr/
Η CENTRAL σχεδιάζει και κατασκευάζει υλικά δομημένης καλωδίωσης, καμπίνες κατανεμητών και κατανεμητές τηλεπικοινωνιακών δικτύων.

http://www.central-telecom.gr/


Η εταιρεία KASSINAKIS SA ιδρύθηκε το 1964. Είναι μία ελληνική εταιρεία η οποία έχει καθιερωθεί, ως πρωτοπόρος στην παραγωγή και διάθεση συστημάτων διαχείρισης καλωδίων. Η τεχνογνωσία και η πολύχρονη εμπειρία της KASSINAKIS SA, βασισμένη στην έρευνα, ανάπτυξη  και την παραγωγή, την καθιστά έναν από τους ηγετικούς κατασκευαστές Ηλεκτρολογικού Υλικού υψηλής ποιότητας στην Ελλάδα. 

 

Η ΕΛΒΑΝ Α.Ε.Β.Ε. είναι μία βιομηχανία που παράγει σχάρες καλωδίων και στηριγμάτων. Στα βιομηχανικά της κτίρια στην Παιανία κατασκευάζονται άνω των 5.000 τυποποιημένων ειδών.

http://www.elvan.gr/index.gr.html

 

Η ισπανική εταιρεία S&P είναι από τις πρωτοπόρες εταιρείες κατασκευής συστημάτων εξαερισμού και καλύπτει με μια ευρεία γκάμα προϊόντων ανάγκες για οικίες, επαγγελματικά κτίρια και βιομηχανίες.

http://www.kaffe.gr/

 

H εταιρεία Sieline (Ζηλάϊν) προσφέρει στον τομέα "Θέρμανση-Ψύξη-Ζεστό Νερό Χρήσης" καινοτόμα προϊόντα που σκοπό έχουν την απεξάρτηση από το πετρέλαιο, την εξοικονόμηση ενέργειας και το σεβασμό στο περιβάλλον.

http://sieline.gr


Η EMMIS A.B.E.E είναι μια ελληνική βιομηχανία παραγωγής πιστοποιημένων μετασχηματιστών χαμηλής τάσης.

http://www.emmis.gr

 

Η γερμανική εταιρεία STEINEL είναι πασίγνωστη για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της, όπως οι ανιχνευτές κίνησης, τα φωτοκύτταρα και οι προβολείς.

http://www.steinel.de/en

 

Η γερμανική βιομηχανία SPELSBERG παρέχει στεγανά κουτιά διακλάδωσης, υψηλής ποιότητας και αντοχής.

http://www.spelsberg.de/

 

Η γερμανική εταιρεία RITTAL αποτελεί την πιο εξειδικευμένη εταιρεία παγκοσμίως στην παραγωγή ερμαριών, κιβωτίων και συστημάτων διανομής ισχύος, ενώ τα τελευταία χρόνια διαθέτει στην αγορά και πλήρη γκάμα καμπίνων (racks) δικτύων δομημένης καλωδίωσης.

http://www.rittal.com/

 

Η ισπανική εταιρεία TELEVES είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες διεθνώς στην κατασκευή προϊόντων δορυφορικής και επίγειας λήψης σήματος.

http://www.televes.com

 

Η κορυφαία εταιρεία BENNING, με πάνω από 60 χρόνια παγκόσμιας παρουσίας στον τομέα της ανάπτυξης οργάνων μέτρησης και ελέγχου, προσφέρει μια πλήρη γκάμα προϊόντων μέτρησης, ποιοτικού ελέγχου και πιστοποίησης για κάθε επαγγελματική χρήση.

http://de.benning.de/


 

Η APC by Schneider Electric παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε συστήματα αδιάλειπτης παροχής ισχύος (UPS)

http://www.apc.com


Η γνωστή ελληνική εταιρεία PILUX & DANPEX δραστηριοποιείται στην κατασκευή ηλεκτρολογικού υλικού, όπως πίνακες και ασφαλειοδιακόπτες, καθώς και φωτιστικών, για περισσότερα από 60 χρόνια, διαθέτοντας μεγάλο μέρος της παραγωγής της σε χώρες της Δυτ. Ευρώπης.

http://www.pilux-danpex.gr/

 

Τα προϊόντα της εταιρείας Διαλυνάς, καλύπτουν όλη την γκάμα των αναγκών της συγκόλλησης, από τις πιο απαιτητικές επαγγελματικές εφαρμογές μέχρι την καθημερινή οικιακή χρήση.

http://www.dialinas.gr/

 

Για πάνω απο 80 χρόνια, η DEWALT έχει κερδίσει την φήμη ότι σχεδιάζει, εξελίσσει και κατασκευάζει δυνατά βιομηχανικά εργαλεία.

http://www.dewalt.gr/

 

Η COBRA CENTER LTD διαθέτει μια πλήρη γκάμα πρωτοποριακών προϊόντων σχετικών  με τις ασύρματες τηλεπικοινωνίες.

http://www.cobra-center.gr/

 

Η DIAGER SA είναι ο πρώτος ευρωπαίος κατασκευαστής τρυπανιών για μπετόν με 20 εκατομμύρια εργαλεία κατασκευασμένα ετησίως.

http://www.diager.com

 

Η Teleco είναι μια εξειδικευμένη Ιταλική εταιρεία με μεγάλη γκάμα προϊόντων ασύρματης διαχείρισης στον χώρο της οικίας.

http://www.telecoautomation.com


Η Ιταλική βιομηχανία Palazzoli παρέχει ηλεκτρολογικό υλικό κυρίως για βιομηχανικές εφαρμογές.

http://www.palazzoli.it/

 

Η εταιρεία FINDER εξειδικεύεται στην παραγωγή βιομηχανικής χρήσης ρελέ και μικρορελέ παντός τύπου.

http://www.findernet.com/

 

Η Schwabe ειδικεύεται στην παραγωγή μετασχηματιστών που προορίζονται για λαμπτήρες φθορισμού, υδραργύρου, μεταλλικών αλογονιδίων και νατρίου κ.α.

http://www.schwabe.gr

 

Η B&W ειδικεύεται στην κατασκευή εργονομικών και ανθεκτικών εργαλειοθηκών.

http://www.b-w-international.com

 

Η βελγική εταιρεία ΝΙΤΤΟ ειδικεύεται στην κατασκευή μονωτικών ταινιών.

http://www.nitto.com/

 

Η γαλλική εταιρεία SPIT διαθέτει για τον επαγγελματία ηλεκτρολόγο εγκαταστάτη τις πλέον καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις σε ηλεκτρικά εργαλεία και υλικά στερέωσης.

http://www.spit.fr

 


H ιταλική εταιρεία FRACARRO ειδικεύεται στην κατασκευή ποιοτικών προϊόντων δορυφορικής και επίγειας λήψης σήματος.

http://www.fracarro.com


Η γερμανική εταιρεία ΟΒΟ ΒΕΤΤERMAN διαθέτει πλήρη σειρά προϊόντων για τη στήριξη καλωδίων, σωλήνων και καναλιών που εξασφαλίζουν στιβαρή εγκατάσταση και οικονομία χρόνου για τον επαγγελματία.

http://www.obo-bettermann.com/en/index.shtml

 

Η γνωστή ιταλική εταιρεία αθλητικών ειδών LOTTO, διαθέτει για την αγορά της βιομηχανίας, του εργοταξίου και του επαγγελματία εγκαταστάτη υποδήματα προστασίας και ασφαλείας, σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

http://www.lottoworks.itΗ γερμανική εταιρεία VΑRTA εξειδικεύεται στην κατασκευή μπαταριών κάθε είδους.

http://www.en.varta-consumer.com


Η WILO Hellas ABEE είναι 100% θυγατρική της WILO SE και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1973, στον τομέα της παροχής ολοκληρωμένων λύσεων στα συστήματα άντλησης νερού.

http://www.wilo.gr/


H Grundfos σχεδιάζει και παράγει ενεργειακά αποδοτικούς κινητήρες και προηγμένα ηλεκτρονικά.

http://www.grundfos.gr/


Η εταιρεία μας ενέταξε στην γκάμα των προϊόντων της τους στεγνωτήρες χεριών Dyson Airblade™.

http://www.gr.dyson.com/Η σειρά Homexpert by Honeywell αποτελεί μια ευρέως διαδομένη και αναγνωρίσιμη σειρά προϊόντων στην ευρωπαϊκή αγορά, η οποία περιλαμβάνει κυρίως θερμοστάτες και θερμοστατικές κεφαλές.

http://www.homexpertbyhoneywell.com/


Η Somfy Hellas SA, είναι 100% θυγατρική της Somfy, της πρώτης εταιρείας παγκοσμίως σε μηχανισμούς και αυτοματισμούς για σπίτια και κτίρια με έδρα τη Γαλλία.

http://www.somfy.gr/


H γερμανική εταιρεία Theben ειδικεύεται στην κατασκευή και προμήθεια προϊόντων στις κατηγορίες των χρονοδιακοπτών ράγας και πρίζας, των ανιχνευτών κίνησης, των προβολέων LED και των ειδικών μηχανισμών ράγας και των πρωτοποριακών προϊόντων ΚΝΧ.

http://www.theben.de/

Η συνεργασία αφορά στη διάθεση ολόκληρης της σειράς προϊόντων dLAN® Powerline Networking της γερμανικής Devolo, που δίνουν στο χρήστη τη δυνατότητα λειτουργίας ενός τοπικού δικτύου δεδομένων (LAN ή και WLAN).

http://www.devolo.com/gr


Η D-Link απαριθμεί 28 χρόνια παρουσίας και έχει αναπτυχθεί σε έναν παγκόσμιο σχεδιαστή και κατασκευαστή δικτύωσης, ευρυζωνικών συνδέσεων, ψηφιακών ηλεκτρονικών προϊόντων μετάδοσης φωνής και δεδομένων δισεκατομμυρίων δολαρίων.

http://www.dlink.com/gr/el/


H πολυεθνική εταιρεία υλικών συναρμολόγησης και στερέωσης Würth, απασχολεί σήμερα σε ολόκληρη την Ελλάδα περισσότερους από 210 εργαζομένους και σε παγκόσμιο επίπεδο ο Όμιλος αποτελείται από 400 θυγατρικές εταιρείες.

http://www.wurth.gr/gr/


Η γερμανική εταιρεία CIMCO, με εμπειρία 185 ετών στο χώρο των επαγγελματικών εργαλείων, διαθέτει τα προϊόντα της αποκλειστικά μέσω του δικτύου καταστημάτων της ΚΑΥΚΑΣ.

http://www.cimco.de/

Η Sontay είναι από τις κορυφαίες εταιρείες παραγωγής και προμήθειας συσκευών οργάνων, αισθητήρων και ηλεκτρονικών περιφερειακών στον χώρο του κτιριακού και βιομηχανικού ελέγχου συστημάτων θέρμανσης, ψύξης & κλιματισμού. Τα κύρια χαρακτηριστικά της ευρείας γκάμας προϊόντων όπως η υψηλή ποιότητα κατασκευής, οι ανταγωνιστικές τιμές, η άρτια τεχνική υποστήριξη η τριετής εγγύησης διασφαλίζει την διάθεση αξιόπιστων λύσεων για κάθε εφαρμογή θέρμανσης, ψύξης & κλιματισμού (HVAC).

https://www.sontay.com/en-gb/