Ιστορίες ανθρώπων μας


ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
Το 1982 εντάχθηκα στην οικογένεια της εταιρείας ΚΑΥΚΑΣ που τότε έκανε τα πρώτα της βήματα στην αγορά του ηλεκτρολογικού υλικού.
Είχα την τύχη να γνωρίσω τον ιδρυτή της, ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΥΚΑ, έναν άνθρωπο με σαφή επιχειρηματικό στόχο και αρχές, όπως τιμιότητα και ευθύτητα που στήριζε πάντα τους ανθρώπους του.
Ξεκίνησα στο Κατάστημα του Γέρακα ως πωλητής στον πάγκο και με το πέρασμα των χρόνων ανέλαβα περισσότερες ευθύνες, όπου το 1992 ανέλαβα την Διεύθυνση του καταστήματος την οποία έχω μέχρι και σήμερα.
Η εταιρεία συνέχισε και συνεχίζει  να μεγαλώνει και να αποκτά νέες οργανωτικές δομές και συστήματα, αλλά και να παρέχει δυνατότητες εκπαίδευσης, δίνοντας μου την δυνατότητα να μπορώ να παρακολουθώ τις εξελίξεις.
Όλα αυτά τα χρόνια συνεργάστηκα με αξιόλογους ανθρώπους οι οποίοι με βοήθησαν στην πορεία μου, αλλά και εγώ με τη σειρά μου βοήθησα άλλους να εξελιχθούν σε ικανά για την εταιρεία στελέχη.
Στην ΚΑΥΚΑΣ είμαστε όλοι μια οικογένεια κυρίως στα δύσκολα, και αυτό είναι το σημαντικό και χαίρομαι που η νέα γενιά που παρέλαβε το τιμόνι της εταιρείας κατάφερε να την κάνει την πιο σημαντική στον κλάδο μας, ώστε όλοι να μπορούμε να πορευόμαστε μαζί της προς το μέλλον.
ΚΩΣΤΑΣ ΔΟΥΓΕΡΗΣ
Εντάχθηκα στο δυναμικό της εταιρείας Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. τον Μάρτιο του 2002 στην θέση του  Αποθηκάριου του Καταστήματος της Κηφισιάς, μετά την αποφοίτηση μου από την σχολή ΟΑΕΔ του τμήματος ηλεκτρολογίας.
Η μετάβασή μου από την θεωρία στην πράξη αποτέλεσε ένα σημαντικό εφόδιο στην εξέλιξη της πορείας μου.
Σε σύντομο  χρονικό διάστημα  ανέλαβα τον ρόλο του  Πωλητή στο ίδιο Κατάστημα ενώ δύο χρόνια αργότερα μου εμπιστεύτηκαν την θέση Υπεύθυνου Πωλήσεων.
Συνέχισα να εργάζομαι με το ίδιο πάθος και το 2008  ανέλαβα τα καθήκοντα του  Διευθυντή  του Καταστήματος του Μοσχάτου
Για μένα κάθε θέση μέσα στην εταιρεία αποτελεί ένα μικρό σχολείο εκμάθησης και ένα σταθερό σκαλοπάτι για επαγγελματική εξέλιξη.
Θεωρώ την εταιρεία   ΚΑΥΚΑΣ «σχολείο», με καλούς  δασκάλους και συνεργάτες,  που με βοηθούν να αποκτήσω γνώσεις, εμπειρία και αξίες, ώστε να εξελίσσομαι καθημερινά. Τέλος αλλάζοντας επίπεδα και θέσεις πιστεύω ότι βελτιώνομαι και θέτω συνεχώς  υψηλότερους στόχους προσπαθώντας να τους πετύχω συνεχίζοντας μία σταθερή και επιτυχημένη πορεία σε προσωπικό και εταιρικό επίπεδο.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΜΟΣ
Η πρώτη γνωριμία με την εταιρεία ήταν στις αρχές του 2004 ως πελάτης ηλεκτρολόγος στο κατάστημα της Γλυφάδας. Μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση το κλίμα όπου υπήρχε μέσα στο κατάστημα και η αμεσότητα στην παράδοση των υλικών
Όταν το 2005 αποφάσισα να εγκαταλείψω το επάγγελμα του ηλεκτρολόγου απευθύνθηκα στην Καυκάς και τον Ιούνιο του 2005 ξεκίνησα την σταδιοδρομία μου στην εταιρεία ως οδηγός στο Κατάστημα της Δάφνης.
 Δεν ήμουν όμως ικανοποιημένος από αυτό, ήθελα να εμπλακώ στις πωλήσεις και θυμάμαι ότι πίεζα συνεχώς τον τότε Διευθυντή του Καταστήματος, μετά από 6 μήνες όντως κατάφερα να γίνω πωλητής.
Από αυτό το σημείο ξεκίνησε μια διαδρομή, με πολύ προσπάθεια και με εκπαίδευση με αποκορύφωμα την ένταξη μου στο πρόγραμμα των εξελίξιμων το 2009.
Η προσπάθεια μου με οδήγησε στην  θέση του Υπεύθυνου Πωλήσεων στο Κατάστημα της Δάφνης, ενώ μετά από 4 μήνες  τον Απρίλιο του 2010 ανέλαβα Διευθυντής στο Κατάστημα του Ελληνικού. Από τον Σεπτέμβριο του 2013 ανέλαβα Διευθυντής στο Κατάστημα της Δάφνης, θέση που διατηρώ μέχρι σήμερα.
Κάνοντας έναν απολογισμό των 7 ετών που είμαι στην εταιρεία και με δεδομένο τις σημαντικές κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις όπου ζούμε κάθε μέρα πιστεύω ότι  έχω κερδίσει πολλά. Όπως την οικονομική ασφάλεια που έχω , αυτούς τους δύσκολους καιρούς, αλλά και την ασφάλεια ότι ανήκω σε μια δυναμικά εξελισσόμενη εταιρεία και εργάζομαι σε ένα ευχάριστο και σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον
Πάνω από όλα όμως εκτιμώ την ευκαιρία που μου δόθηκε να κάνω καριέρα και για αυτό θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΗΣ
Ξεκίνησα τη σταδιοδρομία μου στην εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ στις 2 Νοεμβρίου 2005 ως Πωλητής στο Κατάστημα της Δάφνης. Το 2007 ανέλαβα Υπεύθυνος Φωτισμού στο Κατάστημα του Ελληνικού και από τον Μάρτιο του 2015 ανέλαβα τη θέση του Διευθυντή στο Κατάστημα της Σαντορίνης στο οποίο είμαι μέχρι σήμερα.
Στο ξεκίνημα μου αλλά και μέχρι τώρα είχα πάντα τη βοήθεια που χρειάστηκα και επωφελούμενος από τα κίνητρα και τα εργαλεία που δίνει η εταιρεία, προσπαθώ για το καλύτερο μέσα από την εκπαίδευση και τις διαδικασίες, με στόχο να γίνομαι καθημερινά καλύτερος και να ανταπεξέρχομαι στα καθήκοντα μου.
Η εταιρεία παρά την τεράστια ανάπτυξη της τα τελευταία χρόνια δείχνει ανθρώπινο πρόσωπο και αυτό έχει αντίκτυπο στους εργαζόμενους οι οποίοι το αναγνωρίζουν, ειδικά όσοι είναι πολλά χρόνια στην εταιρεία. Είμαι περήφανος που εργάζομαι στη πρώτη εταιρεία ηλεκτρολογικού υλικού στην Ελλάδα όπου υπάρχουν πάντα ευκαιρίες για διάκριση και πρόοδο.