Διοικητική Ομάδα

 
ΝΙΚΟΣ ΚΑΥΚΑΣ - PRESIDENT
ΝΙΚΟΣ ΚΑΥΚΑΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973, είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Έχει σπουδάσει Οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και γρήγορα απέκτησε επαγγελματική εμπειρία απασχολούμενος στην οικογενειακή επιχείρηση, η οποία εκείνη την περίοδο κατείχε τρία καταστήματα ηλεκτρολογικού υλικού στην Ανατολική Αττική.

Συνέχισε τις σπουδές του στο University of Strathclyde, αποκτώντας μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο Business and Management.

Κατά την επιστροφή του, ανέλαβε τη διοίκηση της εταιρείας και ξεκίνησε την επανατοποθέτησή της, επεκτείνοντας το δίκτυο καταστημάτων, χτίζοντας νέα διοικητική δομή, επενδύοντας σε πληροφοριακά συστήματα και αναδεικνύοντας νέα προϊόντα και υπηρεσίες σε συνεργασία με κορυφαίους προμηθευτές.

Ο Νίκος Καυκάς εξακολουθεί και διοικεί την εταιρεία κατέχοντας τη θέση του Προέδρου.

 
ΜΑΡΙΚΑ ΛΑΜΠΡΟΥ - MANAGING DIRECTOR
ΜΑΡΙΚΑ ΛΑΜΠΡΟΥ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965, είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Χημικός Μηχανικός και είναι κάτοχος MBA (Business Administration and Management) και μέλος του ΔΣ της ΕΑΣΕ.

Αναγνωρισμένο στέλεχος της αγοράς Τεχνολογίας κατά τις τελευταίες 3 δεκαετίες (Intersys, SingularLogic, Microsoft, Hewlett Packard, BSH), είναι Χημικός Μηχανικός, κάτοχος MBA.

Τον Φεβρουάριο του 2017 ανέλαβε τη θέση Managing Director της εταιρείας Β.ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε.

 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΚΑΔΙΝΟΣ - HR
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΚΑΔΙΝΟΣ

Γεννήθηκε στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας το 1976, είναι παντρεμένος κι έχει δύο παιδιά. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ενεργειακής Ηλεκτρολογίας του ΤΕΙ Αθηνών, κάτοχος ΜΑ in Education από το Roehampton University και ξεκίνησε την εργασιακή του καριέρα στην Τεχνική και Εμπορική εταιρεία Alstom Hellas, με δραστηριοποίηση στην κατασκευή ηλεκτρολογικών πινάκων.

Το 2005 εντάχθηκε στη Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ, αρχικά ως πωλητής στα καταστήματα Παιανίας και Πειραιά έως και το 2009, όπου μετακινήθηκε στο τμήμα Β2Β αναλαμβάνοντας καθήκοντα Presales engineer. Το 2011 μετακινήθηκε στη θέση του υπεύθυνου του τμήματος εκπαίδευσης.

Τον Ιανουάριο του 2015 ανέλαβε το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού στη θέση του HR Director.

 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΝΙΟΣ - IT
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΝΙΟΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968, είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί. Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο ΤΕΙ Λαμίας και διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο IFPSM.

Ξεκίνησε το 1994 στην Εταιρεία Legrand, ως Promotion and Technical Support Manager.

Το 2001 εντάσσεται στη Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. στη θέση Account Manager. Έχει αναλάβει θέσεις, όπως Project Leader για την εγκατάσταση όλων των πληροφοριακών συστημάτων σε όλο το λειτουργικό εύρος της εταιρείας. Επίσης, έχει διατελέσει Purchase and Network Manager, Store Network Director και Marketing Director.

Από τον Ιανουάριο του 2014 έχει αναλάβει τη θέση IT Director.

 
ΜΑΚΗΣ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ - DISTRIBUTION
ΜΑΚΗΣ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ

Γεννήθηκε το 1978, είναι παντρεμένος κι έχει ένα παιδί. Το 2003 εντάχθηκε στη Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ.

Έχει αναλάβει ως Διευθυντής των καταστημάτων Μαρκόπουλου και Κηφισιάς.

Τέλος του έτους 2012 ανέλαβε Area Manager και 2014 ανέλαβε καθήκοντα Sales Manager.

Τον Iούνιο του 2015 ανέλαβε το Δίκτυο στη θέση του Distribution Director.

 
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΥΚΑΣ - PROCUREMENT & PRESALES
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΥΚΑΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962, είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Είναι από τα πρώτα στελέχη της εταιρείας, αφού απαριθμεί 30 έτη προϋπηρεσίας.

Ξεκίνησε στη Β.ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. το 1984 στο πρώτο κατάστημα στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας, στο οποίο αργότερα ανέλαβε Διευθυντής μέχρι το 2010.

Την ίδια χρονιά ανέλαβε τη νεοσύστατη Διεύθυνση Αγορών ως Purchase Director, τον Ιανουάριο του 2014 τη θέση Supply Chain & Presales Director & τον Ιούνιο του 2017 τη θέση Procurement & Presales Director

 
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ - BUSINESS DEVELOPMENT & SOLUTIONS
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ

Γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 1974, είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί. Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το 2002 ξεκίνησε ως Μηχανικός στην Εταιρεία CORNING CABLE SYSTEMS Gmbh & Co KG. Το 2003 μετακινήθηκε στην Εταιρεία ΗΛΕΚΤΡΟΡΑΜΑ Α.Ε. ως Μηχανικός Πωλήσεων και στη συνέχεια ανέλαβε Διευθυντής Πωλήσεων Νοτίου Ελλάδος.

Το 2011 εντάσσεται στη Β.ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. αναλαμβάνοντας τη θέση Business Development & Solutions Director, στην οποία παραμένει μέχρι σήμερα.

 
ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΑΡΑΛΑΣ - FINANCE
ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΑΡΑΛΑΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980 και είναι παντρεμένος. Σπούδασε Οικονομικά Επιχειρήσεων, απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στα Χρηματοοικονομικά και είναι κάτοχος ΜΒΑ του ALBA University.

Εντάχθηκε στη Β.ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. το 2004 ως Credit Control Assistant και το 2007 ανέλαβε τη θέση του Credit Control Manager.

Το 2011 ανέλαβε τη θέση του Finance Director, την οποία κατέχει μέχρι σήμερα.

 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ - SUPPLY CHAIN
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

Γεννήθηκε το 1970, είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Σπούδασε Μηχανικός Παραγωγής & Διοίκησης στο Πολυτεχνείο Κρήτης και συνέχισε με Μεταπτυχιακό τίτλο στα Logistics στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Ξεκίνησε την καριέρα του ως σύμβουλος Logistics στην εταιρεία Planning. Έπειτα, περνώντας από αρκετές θέσεις στην ελληνική εφοδιαστική αλυσίδα της Mondelēz International (πρώην Kraft Foods), διοίκησε επί σειρά ετών το τμήμα Logistics Operations, υπεύθυνος σε: Inbound Transportation, Warehousing, Co-packing & Distribution. Αργότερα ηγήθηκε σειράς δια-τμηματικών projects εφοδιαστικής αλυσίδας και ηλεκτρονικού εμπορίου, για την ευρωπαϊκή οργάνωση της Mondelēz και διετέλεσε Master Data manager για την Νότια Ευρώπη.

Τα τελευταία χρόνια μετακινήθηκε στην Jacobs Douwe Egberts ως Logistics Manager Ελλάδας, ολοκληρώνοντας παράλληλα το δια-τμηματικό project συνένωσης της εταιρείας.

Από τον Ιούνιο του 2017 ανέλαβε την θέση Supply Chain Director της Β.ΚΑΥΚΑΣ.

 
ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ - MARKETING
ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ

Γεννήθηκε το 1975, είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο στην Αθήνα με κατεύθυνση Marketing και συνέχισε με Mεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Strathclyde.

Στην υπερ-δεκαπενταετή θητεία της σε μεγάλες Ελληνικές όσο και πολυεθνικές εταιρείες, έχει μελετήσει και εφαρμόσει αποτελεσματικά δημιουργικές στρατηγικές Marketing. Από το 2013 κατείχε Διευθυντικές θέσεις στη Vodafone Greece (Brand, Sponsorships & Customer Insights Manager, Consumer Contract Propositions & GtM Manager), ενώ νωρίτερα, για πάνω από 5 χρόνια «υπηρέτησε» το Marketing της KORRES NATURAL PRODUCTS SA, με πιο πρόσφατη θέση εκεί αυτή της Head of Marketing. Επίσης, θήτευσε για 8 χρόνια στην COLGATE PALMOLIVE HELLAS, όπου είδε και τη διεθνή αγορά, όντας Cyprus Market Marketing Manager για 3 χρόνια, επιτυγχάνοντας αξιοπρόσεκτα αποτελέσματα.

Από τον Νοέμβριο του 2017 ανέλαβε την θέση Marketing Director της Β.ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ.