Energy Solutions

Αντιστροφείς Ισχύος

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΕΙΣ ΙΣΧΥΟΣ, Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Το αμέσως σημαντικότερο βήμα μετά την επιλογή του Φ/Β πλαισίου είναι η επιλογή του αντιστροφέα. Ο αντιστροφέας είναι η καρδιά του συστήματος και μετατρέπει το DC ρεύμα των πλαισίων σε AC ρεύμα συμβατό με το ηλεκτρικό δίκτυο. Η ΚΑΥΚΑΣ λειτουργεί με βασικό κριτήριο για την επιλογή ενός Φ/Β αντιστροφέα, εκτός από την ευελιξία και την εύκολη χρήση, την τεχνική υποστήριξη πριν, κατά την διάρκεια αλλά και μετά την πώληση. Συνεργαζόμαστε με εταιρείες που διαθέτουν ομάδα πωλήσεων & τεχνικής υποστήριξης στην Ελλάδα διασφαλίζοντας για τους συνεργάτες ολοκληρωμένες & αξιόπιστες λύσεις, είτε για καινούργια Φ/Β συστήματα είτε για αντικατάσταση εξοπλισμού σε παλαιότερα, όπως Huawei, GoodWe και Kostal.

HUAWEI

Η Huawei προσφέρει κορυφαίες λύσεις Smart PV ενσωματώνοντας τη συσσωρευμένη τεχνογνωσία ψηφιακής τεχνολογίας 30 και πλέον ετών. Όσον αφορά τους αντιστροφείς ισχύος η Huawei προσφέρει ευρεία γκάμα από μικρά οικιακά inverter 2kW έως μεγάλα utility-use έως 330kW.  Με την αξιοποίηση της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) και του Cloud, η Huawei επαναπροσδιορίζει τον κλάδο όσον αφορά στην αυξημένη παραγωγή ενέργειας, τη λειτουργία και συντήρηση (O&M), τη σύνδεση στο δίκτυο και την ασφάλεια, συμβάλλοντας στο όραμα η ηλιακή ενέργεια από μια εναλλακτική πηγή ενέργειας να μετατραπεί σε μια κύρια.

GOODWE

Η GoodWe είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή φωτοβολταϊκών μετατροπέων και λύσεων αποθήκευσης ενέργειας και είναι εισηγμένη ως ανώνυμη εταιρεία στο Χρηματιστήριο της Σαγκάης (Κωδικός Μετοχής: 688390). Με μία μακροχρόνια και ισχυρή παρουσία στην αγορά, η GoodWe μετράει 35 GW εγκατεστημένης ισχύος σε περισσότερες από 100 χώρες. Οι μετατροπείς της GoodWe έχουν χρησιμοποιηθεί σε οικιακές και εμπορικές στέγες, βιομηχανικά συστήματα και έργα μεγάλης κλίμακας και κυμαίνονται από 0,7kW έως 250kW. Η GoodWe διακρίθηκε από την BloombergNEF με την υψηλότερη βαθμολογία Altman-Z μεταξύ των κατασκευαστών φωτοβολταϊκών για το 2021 αποδεικνύοντας την ισχυρή, υγιή οικονομική της βάση και bankability, ενώ παράλληλα, αποτελεί έως σήμερα τη μοναδική εταιρεία κατασκευαστή μετατροπέων που βραβεύτηκε για 7 συνεχόμενα έτη με την διάκριση All Quality Awards από την TÜV Rheinland (2015-2021).

KOSTAL

Η KOSTAL Solar Electric, η οποία ιδρύθηκε το 2006, συγκαταλέγεται στους κορυφαίους προμηθευτές καινοτόμων αντιστροφέων και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας για φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις κατοικιών και μικρών επιχειρήσεων. Ως ολοκληρωμένος προμηθευτής προϊόντων για έξυπνη παραγωγή και εκμετάλλευση ενέργειας, η KOSTAL αναπτύσσει στενές σχέσεις συνεργασίας με διάφορες εταιρείες, π.χ. από τον τομέα της τεχνολογίας Smart Home, αλλά και με τους πελάτες της, για να απολαμβάνετε οικολογική και καθαρή ενέργεια από τη δική σας φωτοβολταϊκή εγκατάσταση. Η KOSTAL ανήκει πανευρωπαϊκά στους πιο περιζήτητους κατασκευαστές ηλεκτρονικών ισχύος για φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις. Βραβεύτηκε από το ινστιτούτο ερευνών αγοράς EUPD με το Top Brand PV Award DACH (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία) και το Top Brand PV Award EUROPE.

CERTIFICATIONS

EU-Declaration-of-Conformity_Huawei_CE-SUN2000-2-6KTL-L1

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ PDF

EU-Declaration-of-Conformity_Huawei_CE-SUN2000-3-10KTL-M1

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ PDF

EU-Declaration-of-Conformity_Huawei_CE-SUN2000-50KTL-M3

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ PDF

EU-Declaration-of-Conformity_Huawei_CE-SUN2000-100_115K

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ PDF