Energy Solutions

Συστήματα Αποθήκευσης & Διαχείρισης Ενέργειας

ΒΙΩΣΙΜΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Έχουν αναδειχθεί ως μια πρωτοποριακή τεχνολογία στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Αυτές οι καινοτόμες συσκευές συνδυάζουν τη δύναμη των φωτοβολταϊκών (PV) πάνελ, που μετατρέπουν το ηλιακό φως σε ηλεκτρική ενέργεια, με προηγμένα συστήματα αποθήκευσης μπαταριών. Το αποτέλεσμα είναι μια αποτελεσματική και βιώσιμη λύση για τη σύλληψη και τη χρήση της ηλιακής ενέργειας, ακόμη και όταν ο ήλιος δύει. Επιτρέπουν στους χρήστες να αποθηκεύουν το πλεόνασμα ηλεκτρικής ενέργειας κατά τη διάρκεια της ημέρας και να το αξιοποιούν το βράδυ ή σε περιόδους χαμηλής ηλιακής ακτινοβολίας. Επιτρέποντας την ομαλή ενσωμάτωση της ηλιακής ενέργειας στο δίκτυο, αυτές οι μπαταρίες συμβάλλουν στη μείωση της εξάρτησης από ορυκτά καύσιμα και στην προώθηση ενός καθαρότερου, πιο βιώσιμου ενεργειακού τοπίου.

HUAWEI

Η λύση της Huawei για αποθήκευση και διαχείριση ενέργειας είναι το σύστημα LUNA2000. Αποτελείται από το σύστημα διαχείρισης C0 και τις αρθρωτές μπαταρίες Ε0. Οι μπαταρίες είναι τεχνολογίας LFP και είναι συμβατές με μονοφασικούς inverter Huawei σειράς L1 και τριφασικούς  inverter Huawei σειράς Μ1.

SUNLIGHT

Η SUNLIGHT είναι μια κορυφαία παγκοσμίως εταιρεία τεχνολογίας και πάροχος καινοτόμων λύσεων αποθήκευσης ενέργειας. Η τεχνογνωσία μας αφορά συγκεκριμένα την ανάπτυξη, παραγωγή και διανομή μπαταριών μολύβδου-οξέος και ιόντων λιθίου και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας.

GOODWE

Η λύση της GOODWE για αποθήκευση και διαχείριση ενέργειας είναι το σύστημα LYNX  HOME F+. Αποτελείται από το σύστημα διαχείρισης και τις αρθρωτές μπαταρίες LX. Οι μπαταρίες είναι τεχνολογίας LFP και είναι συμβατές με τριφασικούς inverter GOODWE σειράς ET Plus (16A).