Energy Solutions

Μετρητικές Διατάξεις Φ/Β

ΜΕΤΡΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

Οι μετρητικές διατάξεις αποτελούν προαπαιτούμενα υλικά για τη σύνδεση του έργου στο δίκτυο. Η διάταξη αφορά τον μετρητή διπλής κατεύθυνσης και το modem επικοινωνίας. Η εγκατάσταση του μετρητή παραγωγής υλοποιείται από τον αυτοπαραγωγό. Σε περιπτώσεις που το σύστημα είναι ισχύος μεγαλύτερης των 55kWp, απαιτούνται και μετασχηματιστές οργάνων μέτρησης (CT). H ΚΑΥΚΑΣ συνεργάζεται με κορυφαίους και πιστοποιημένους προμηθευτές, ELGAMA και HEXING για μετρητές και modem και TWB για μετασχηματιστές εντάσεως.

ELGAMA

Η εταιρεία UAB “ELGAMA-ELEKTRONIKA” ιδρύθηκε το 1992 στο Βίλνιους της Λιθουανίας. Η εταιρεία ειδικεύεται στην ανάπτυξη και παραγωγή έξυπνων μετρητών ηλεκτρικής ενέργειας που κυμαίνονται από ηλεκτρονικούς μονοφασικούς μετρητές για οικιακές εφαρμογές έως τριφασικούς πολυλειτουργικούς μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας και συσκευές για τη βιομηχανία και τις επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας όπως και τριφασικές οικιακές εφαρμογές.

HEXING

Η Hexing, που ιδρύθηκε το 1992, είναι μια πολυεθνική εταιρεία που προσφέρει ποικιλία ηλεκτρικού εξοπλισμού και σχετικές λύσεις σε παγκόσμιες επιχειρήσεις κοινής ωφελείας. Με περισσότερες από δύο δεκαετίες βιομηχανικής εμπειρίας, η Hexing είναι αφιερωμένη στην ανάπτυξη προσαρμοσμένου βιώσιμου οικοσυστήματος για εταιρείες διανομής ενέργειας, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, μικροδικτύων με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, αυτοματισμού διανομής και έξυπνου μετρητή έως τη συλλογή μετρητών με αποτέλεσμα την αποτελεσματική προστασία των εσόδων.

TWB

Η TWB ιδρύθηκε το 1971 από τον διπλωματούχο μηχανολόγο Θεόδωρο Τσιπώτη. Η γραμμή παραγωγής είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και όλες οι διαδικασίες είναι πιστοποιημένες με EN ISO 9001 και ΕΝ ISO 14001.