Building Automations

Fire protection

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΕΞΥΠΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ

Τα συστήματα πυρανίχνευσης που προτείνουμε ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των σύγχρονων κτιριακών εγκαταστάσεων, καλύπτουν τις ανάγκες για κάθε ξεχωριστή κτιριακή κατασκευή ( ξενοδοχεία , Malls, Logistics, εργοστάσια, πολυτελείς κατοικίες κτλ.) και μπορεί να συνδυαστούν/συνεργαστούν με τα υπόλοιπα υποσυστήματα ενός κτιρίου ( Addressable Emergency Lighting Systems, KNX, BMS, BEMS)

Ακολουθώντας τις εξελίξεις στον τεχνολογικό τομέα και εναρμονισμένοι στα Ευρωπαϊκά πρότυπα (EN 54-2,, EN 54-4) τα συστήματα πυρανίχνευσης που προτείνουμε έχουν βασικό άξονα την αποτελεσματική πρόληψη, την απομακρυσμένη επιτήρηση, την γρήγορη ανίχνευση και την άμεση αντιμετώπιση του κινδύνου.

Addressable - Πυρανίχνευση

Η πυρανίχνευση πλέον αποτελεί αναγκαιότητα όχι μόνο επειδή το ορίζει η νομοθεσία αλλά και για τη δική μας ασφάλεια. Η διευθυνσιοδοτούμενη πυρανίχνευση έρχεται να προσφέρει πολλές λύσεις σε μεγάλα και απαιτητικά έργα, ελαχιστοποιώντας το επίπεδο της καλωδίωσης και προσφέροντας ακόμα περισσότερες δυνατότητες από τη συμβατική μέθοδο.

Conventional - Συμβατική Πυρανίχνευση

Η συμβατική πυρανίχνευση παραμένει ο πιο εύκολος και οικονομικός τρόπος για να προσφέρουμε το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας στη νέα μας εγκατάσταση. Ξεκάθαρη και απλή, αποτελεί την πρώτη επιλογή για έργα μικρής κλίμακας.