LIGHTING SOLUTIONS

Γραφεία

ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΙΔΑΝΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Ο σχεδιασμός φωτισμού σε χώρους γραφείων κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικός, αν αναλογιστούμε ότι σε αυτούς περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας μας. Ο χαμηλός δείκτης θάμβωσης, η ομοιομορφία, αλλά και ο ευέλικτος σχεδιασμός που δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να έχει την επιλογή όχι μόνο σε επίπεδο έντασης, αλλά και θερμοκρασίας χρώματος, αποτελούν παράγοντες που συμβάλλουν στην βελτιστοποίηση ενός εργασιακού χώρου.

Στόχος είναι η δημιουργία ευχάριστων και ξεκούραστων χώρων προκειμένου να ενισχυθούν η οπτική άνεση και η αποδοτικότητα των εργαζομένων.

Η εμπειρία της ομάδας φωτισμού της ΚΑΥΚΑΣ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στον σχεδιασμό και την εφαρμογή προηγμένων, ανθρωποκεντρικών λύσεων φωτισμού, που στοχεύουν στη δημιουργία ενός ιδανικού εργασιακού περιβάλλοντος.

 

Εφαρμογές

Η εξειδικευμένη ομάδα φωτισμού της ΚΑΥΚΑΣ προσεγγίζει και σχεδιάζει τον κάθε χώρο, προτείνοντας ολοκληρωμένες λύσεις φωτισμού τεχνολογίας LED με προϊόντα επώνυμων και αξιόπιστων οίκων κατασκευής. Στόχος είναι η διασφάλιση των επιπέδων φωτισμού σύμφωνα με τα διεθνή και ευρωπαϊκά πρότυπα, με γνώμονα την ποιότητα φωτισμού στον χώρο εργασίας, το βέλτιστο κόστος επένδυσης και φυσικά, την εξοικονόμηση ενέργειας σε σχέση με τα συμβατικά συστήματα φωτισμού (ποσοστά εξοικονόμησης σε σχέση με τις συμβατικές λύσεις έως 80%).

Με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται η αναβάθμιση του εργασιακού χώρου και η διασφάλιση των επιπέδων φωτισμού ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου, συμβάλλοντας στην περιβαλλοντική αναβάθμιση που προκύπτει από τις υψηλές αποδόσεις των φωτιστικών συστημάτων LED και τη χαμηλή ενεργειακή κατανάλωσή τους.

BRANDS

Εφαρμογές φωτισμού σε γραφεία