LIGHTING SOLUTIONS

Αθλητικές Εγκαταστάσεις

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ LED ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ:

Ο σωστός φωτισμός στον αθλητισμό αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για την επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων, την ασφάλεια και απόδοση των αθλητών και των θεατών. Η ΚΑΥΚΑΣ δίνει πρωτοποριακές λύσεις με συστήματα φωτισμού τεχνολογίας LED αναγνωρισμένων οίκων κατασκευής για τον φωτισμό γηπέδων και αθλητικών εγκαταστάσεων.

Η τεχνογνωσία της εξειδικευμένης ομάδας φωτισμού αποσκοπεί στον εργονομικό σχεδιασμό φωτισμού μέσω φωτοτεχνικής μελέτης και στην ομοιομορφία φωτισμού των αθλητικών χώρων, ώστε να επιτυγχάνεται το βέλτιστο φωτεινό αποτέλεσμα σύμφωνα με τις κατηγορίες της Διεθνούς Κατάταξης Φωτισμού Γηπέδων, λαμβάνοντας υπόψη την ύπαρξη καμερών για τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων.

 

 

Εφαρμογές

Η πολυετής εμπειρία της ΚΑΥΚΑΣ και της ομάδας φωτισμού παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και εφαρμογές Indoor & Outdoor στον φωτισμό αθλητικών εγκαταστάσεων και έχει εκτελέσει έργα ιδιαίτερων απαιτήσεων με γνώμονα την ασφαλή και απρόσκοπτη λειτουργία των χώρων, την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και τη συναρπαστική εμπειρία των θεατών και υπολοίπων χρηστών.

Για την επιλογή των φωτιστικών συστημάτων, κατά την εκπόνηση μελέτης λαμβάνονται υπόψη: η ελαχιστοποίηση της ενεργειακής απαίτησης του εξοπλισμού στο σύνολο, η οπτική άνεση των χρηστών, η εύκολη εγκατάσταση των υλικών, οι μειωμένες απαιτήσεις συντήρησης τους και η συμβατότητα με το εκάστοτε σύστημα διαχείρισης.

BRANDS