Μονάδες Κατασκευής Πινάκων

Ηλεκτρικοί Πίνακες Μέσης Τάσης

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΙΝΑΚΩΝ ΜΕΣΗΣ ΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΥΚΑΣ

Οι Πίνακες Μέσης Τάσης (Medium Voltage Switchgear)  αποτελούν αναπόσπαστο μέρος σε συστήματα διανομής Μέσης Τάσης. Διασφαλίζουν την άρτια διανομή, προστασία και έλεγχο σε Μετασχηματιστές ισχύος, κινητήρες μέσης τάσης και σε εσωτερικά δίκτυα των καταναλωτών.Είναι εφοδιασμένοι με κατάλληλους ηλεκτρονόμους, φυσίγγια αλεξικέραυνα κλπ., για την προστασία των ηλεκτρικών κυκλωμάτων – εξοπλισμού, καθώς επίσης και μηχανικών μανδαλώσεων για την προστασία των χρηστών – χειριστών.

Οι Πίνακες Μέσης Τάσης που κατασκευάζονται στην εταιρία μας, αποτελούνται από επιμέρους πεδία (κυψέλες), σχεδιασμένα για εξοπλισμό έως 24KV. Είναι κατάλληλοι για λειτουργία σε εσωτερικό χώρο και σε κανονικές συνθήκες περιβάλλοντος. Το μέγεθος και η πολυπλοκότητά τους ποικίλει ανάλογα με την κάθε εφαρμογή. Η κατασκευή των πεδίων είναι τέτοια, που υπάρχει δυνατότητα για μελλοντική επέκταση – προσθήκη νέων πεδίων μέσης τάσης. Τα πεδία είναι εύκολα να εγκατασταθούν, να συνδεθούν και να τεθούν σε λειτουργία.Κάθε πεδίο είναι επισκέψιμο από την εμπρόσθια πλευρά του, μέσω πόρτας που φέρει κλειδαριές ασφαλείας, θυρίδα ελέγχου και μηχανική μανδάλωση, με τα χειριστήρια του αντίστοιχου διακοπτικού εξοπλισμού του.

Τα ηλεκτρικά χαρακτηριστικά του πίνακα Μέσης Τάσης είναι :

Ονομαστική Τάση : 24 kV 

Ονομαστικό Ρεύμα Ζυγών : 630 – 1250 Α 

Ονομαστικό Ρεύμα Κύριου Κυκλώματος : 630 -1250 Α 

Αντοχή σε ρεύμα βραχυκυκλώματος Isc : έως 25 kA/ 1 ή 3 sec

IAC: AF, AFL, AFLR 

Αντοχή σε τάση βιομηχανικής συχνότητας (50-60Hz/1 min) : 50kV

Αντοχή σε κρουστική τάση : 125 kV 

Βαθμός προστασίας εξωτερικού περιβλήματος : IP3X

Βαθμός προστασίας στο εσωτερικό του πίνακα : IP2X

Η ΚΑΥΚΑΣ με γνώμονα την εξυπηρέτηση του πελάτη, την υπευθυνότητα, αλλά και τις άρτια τεχνικά λύσεις που προτείνει, ως πιστοποιημένος Partner των μεγαλύτερων κατασκευαστικών οίκων Πινάκων Μέσης Τάσης, έχει φέρει εις πέρας έργα υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών. Όλες οι κατασκευές μας διενεργούνται και κατόπιν δοκιμάζονται βάσει των διεθνών προτύπων στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας στο Κρυονέρι Αττικής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ +

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Επικοινωνήστε με την ομάδα κατασκευής ηλεκτρικών πινάκων μέσης τάσης για υποστήριξη και πληροφορίες.