ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Κλάδος
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
Business Solutions
LIGHTING SOLUTIONS

Market In

H Market In είναι αλυσίδα Super Market ελληνικής ιδιοκτησίας που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα. Δραστηριοποιείται από το 1990 και μέσα σε 33 χρόνια έχει καταφέρει να εδραιωθεί και να γίνει μία από τις μεγαλύτερες 10 ελληνικές αλυσίδες Super Market. Το 2023 απαριθμεί συνολικά 242 καταστήματα.
Το συγκεκριμένο έργο αναφέρεται στην υλοποίηση του φωτισμού για το νέο κατάστημα στην Αττική καθώς και στην αντικατάσταση των υφιστάμενων φωτιστικών σε πάνω από 20 καταστήματα της εταιρείας.

 

ΤΟ ΕΡΓΟ

Οι προκλήσεις που αντιμετώπισε η ΚΑΥΚΑΣ σχετικά με τον φωτισμό ήταν ότι έπρεπε να γίνει ένας σωστός σχεδιασμός φωτισμού με σκοπό να βελτιωθεί η εμφάνιση και αισθητική των εσωτερικών χωρών αλλά και του εξωτερικού χώρου. Σκοπός και όραμα της ΚΑΥΚΑΣ ήταν να αναδειχθούν με τον βέλτιστο τρόπο οι διάδρομοι, οι διαφορετικές προϊοντικές κατηγορίες, αλλά και ο εξωτερικός χώρος. Επίσης, έπρεπε να εξασφαλίσουμε την οπτική ασφάλεια των πελατών αλλά κυρίως των εργαζομένων των καταστημάτων.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ

Η σημασία του σωστού φωτισμού στα Super Markets είναι καθοριστικής σημασίας καθώς συμβάλει στη δημιουργία μιας φιλόξενης και άνετης ατμόσφαιρας για τους καταναλωτές. Η έμπειρη και καταρτισμένη ομάδα της ΚΑΥΚΑΣ κατάφερε να αναδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τόσο τον εσωτερικό όσο και τον εξωτερικό χώρο των καταστημάτων MARKET IN, χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες τεχνικές φωτισμού με βάση το χώρο και τα διαφορετικά είδη προϊόντων. Τέλος, χρησιμοποιήθηκαν λάμπες τεχνολογίας LED που θα βοηθήσουν στη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, καθώς και στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της αλυσίδας MARKET IN.