ΟΙΚΙΕΣ

Κλάδος
ΟΙΚΙΕΣ
Τοποθεσία
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Business Solutions
LIGHTING SOLUTIONS, BUILDING AUTOMATIONS

Vis Di Vardi Luxury Estate Ζακυνθος

Το Vis di Vardi είναι ένα πολυτελές κατάλυμα, 165 τ.μ., που βρίσκεται στην πόλη της Ζακύνθου, μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από την παραλία Αργάσι. Το κατάλυμα διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, μπάνιο, ιδιωτική πισίνα, κήπο και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.
Για την υλοποίηση του έργου χρησιμοποιήθηκαν φωτιστικά εσωτερικού χώρου, χωνευτά σποτ γυψοσανίδας, ταινίες LED εσωτερικού – εξωτερικού χώρου και διακοπτικό υλικό Biticino.

Οι προκλήσεις του έργου

Πρόκληση για το κατάστημα της Ζακύνθου αποτέλεσε η επιλογή του κατάλληλου φωτισμού και εν συνεχεία η ανάδειξη της επτανησιακής αρχιτεκτονικής του κτιρίου. Στόχος μας για τους εξωτερικούς χώρους με την επιλογή του φωτισμού ήταν να δημιουργήσουμε ατμόσφαιρα φιλική και οικία για τους επισκέπτες του καταλύματος. Παράλληλα, η ένταση και ο χρωματισμός του φωτισμού ρυθμίστηκαν με γνώμονα την εναρμόνιση με το φυσικό περιβάλλον. Επιπλέον, στους εσωτερικούς χώρους ο φωτισμός προσδίδει μοντέρνα αισθητική και διευκολύνει την λειτουργικότητα του χώρου.

Από το όραμα στον σχεδιασμό

Όραμα της ομάδας μας ήταν να αναδείξει τις υφές, τα χρώματα και τα υλικά των φωτιστικών που υπόκεινται στην ολική παραδοσιακή αρχιτεκτονική του κτιρίου. Για τον εξωτερικό φωτισμό επιλέχθηκαν υλικά υψηλών προδιαγραφών με ανθεκτικότητα στις περιβαλλοντικές συνθήκες του νησιού. Τέλος ο πελάτης μας, για την άνεση και την ασφάλεια του, επέλεξε τον έλεγχο του φωτισμού μέσω αυτοματισμού ΚΝΧ της Theben.