ΧΩΡΟΙ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Κλάδος
ΧΩΡΟΙ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
Τοποθεσία
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Business Solutions
LIGHTING SOLUTIONS

Πραλίνα Ζαχαροπλαστείο στην Καλαμάτα

Το έργο

Το ζαχαροπλαστείο “Πραλίνα” με 20ετη ιστορία στον χώρο της παρασκευής γλυκισμάτων προχώρησε στο άνοιγμα νέου καταστήματος. Το έργο αφορά την εξωτερική και εσωτερική ανάδειξη των νέων εγκαταστάσεων του ζαχαροπλαστείου, αποδίδοντας με την συνδρομή του φωτισμού τη δική του μοναδική ταυτότητα. Το ξεχωριστό sweet spot εδράζεται στην οδό Ναυαρίνου, στην παραλιακή της Καλαμάτας.

Η συμβολή της ΚΑΥΚΑΣ

Ιδιαίτερη πρόκληση για την ομάδα μας αποτέλεσε η ανάδειξη του χώρου των εγκαταστάσεων τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Ο ρόλος του φωτισμού στο συγκεκριμένο έργο ήταν από την αρχή πολύ σημαντικός, προβάλλοντας το επιχειρηματικό αντικείμενο αλλά και την αρχιτεκτονική μορφή του κτίσματος.

Η ανάδειξη του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου αποτέλεσε τον βασικό στόχο της ομάδας μας και του διακοσμητή, καθώς ήθελαν ο φωτισμός να ακολουθεί την συνολική αρχιτεκτονική γραμμή και να διασφαλίζει την λειτουργικότητα του χώρου. Τέλος, στόχος της ομάδας φωτισμού μας ήταν να υλοποιήσει το όραμα του διακοσμητή με τον βέλτιστο τρόπο, κάνοντας το νέο κατάστημα να ξεχωρίζει ανάμεσα στα άλλα και να αποτελεί σημείο αναφοράς για την περιοχή.