ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Κλάδος
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ
Τοποθεσία
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Business Solutions
MV & LV PANEL BUILDING, LIGHTING SOLUTIONS

ΟΛΥΜΠΙΟΝ Κέντρο Αποθεραπείας & Αποκατάστασης

Το έργο

Στις αρχές του 2021 ξεκίνησε τη λειτουργία του το υπερσύγχρονο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης της ΟΛΥΜΠΙΟΝ στην περιοχή Γιοφυράκια, πολύ κοντά στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης. Το κέντρο βρίσκεται σε μία ιδιόκτητη έκταση οικοπέδου 10.000τμ, διαθέτει τρεις ορόφους (1.200τμ/όροφο), υπόγειο υποσταθμό Μ/Τ, θεραπευτική πισίνα , γραφεία και δωμάτια 79 κλινών.

Η συμβολή της ΚΑΥΚΑΣ

Πρόκληση για την ομάδα μας αποτέλεσε ο σχεδιασμός και η παράδοση ενός κέντρου, το οποίο θα διαθέτει πίνακες και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Ο σχεδιασμός του έργου από την έμπειρη ομάδα μας πραγματοποιήθηκε με την μελέτη φωτισμού όπου τοποθετήθηκαν ταινίες Led καθώς, spot και προβολείς εξωτερικού χώρου για την ανάδειξη των κτιριακών εγκαταστάσεων και την ασφάλεια των διελεύσεων. Τέλος, άλλος ένας στόχος λόγω της απομακρυσμένης διαχείρισης του έργου ήταν η παράδοση του στα προκαθορισμένα χρονικά πλαίσια.

Η ομάδα της ΚΑΥΚΑΣ από το κατάστημα Πάτρα N.E.O. σε συνεργασία με τον μηχανικό και το τμήμα MV & LV PANEL BUILDING είχε όραμα να σχεδιάσει και να παραδώσει ένα υπερσύγχρονο κέντρο, το οποίο θα διακρίνεται για την ασφάλεια και την εξοικονόμηση ενέργειας. Επιπλέον, έγινε ο υπολογισμός υποσταθμού Μ/Τ βάση των συνολικών καταναλώσεων της εγκατάστασης και παρουσίαση των πλεονεκτημάτων του Μ/Σ Legrand με αποτέλεσμα να προχωρήσει άμεσα το κομμάτι του έργου αυτό.