ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Κλάδος
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Τοποθεσία
ΡΕΘΥΜΝΟ
Business Solutions
LIGHTING SOLUTIONS

Theartemis Palace

Το έργο

Το Theartemis Palace στο Ρέθυμνο, ένα από τα πιο γνωστά και κλασικά 4άστερα ξενοδοχεία της πόλης, προχώρησε πρόσφατα σε ανακαίνιση των κυριότερων χώρων του και πολλών από τα πιο πολυτελή δωματίων του. Το ξενοδοχείο «κόσμημα» του Ρεθύμνου μετρά περισσότερα από 30 χρόνια, διαθέτει συνολικά 245 δωμάτια και χαρακτηρίζεται από την αρχοντιά και τη διακριτική του πολυτέλεια. Στο πλαίσιο της ανακαίνισης, κύριο μέλημά αποτέλεσε, η ανανέωση των υποδομών του ξενοδοχείου χωρίς να αλλοιωθούν τα βασικά χαρακτηριστικά για τα οποία φημίζεται και διαπρέπει στο χώρο του τουρισμού.

Η συμβολή της ΚΑΥΚΑΣ

Η ομάδα φωτισμού της ΚΑΥΚΑΣ, αφουγκράστηκε τις ανάγκες των ιδιοκτήτων και το όραμα των σχεδιαστών δίνοντας λύσεις για το σύνολο των εφαρμογών, με αποτέλεσμα να αποτελεί ένα από τα ολοκληρωμένα Project φωτισμού της εταιρείας.
Ακολουθώντας όλα τα στάδια από τη μελέτη φωτισμού μέχρι την παροχή αναλυτικής πρότασης και τη δημιουργία πιλοτικών εφαρμογών, εφαρμόστηκαν λύσεις που ανέδειξαν τόσο τα υλικά όσο και τις σχεδιαστικές προτάσεις του Αρχιτεκτονικού γραφείου.
Παράλληλα, με άξονα πάντα, την αισθητική, την ποιότητα καθώς και τη διάρκεια και τη λειτουργικότητα έγιναν όλες οι προϊοντικές επιλογές.

Συγκεκριμένα:
– Δημιουργήθηκαν custom λύσεις διακοσμητικών φωτιστικών
– Παρείχαμε τεχνικό φωτισμό υψηλών προδιαγραφών και προϊόντα επώνυμων οίκων
– Προσφέραμε φωτιστικά εξωτερικού χώρου LED ειδικής seaside επεξεργασίας