ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Κλάδος
ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ
Τοποθεσία
ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ
Business Solutions
LIGHTING SOLUTIONS

Το έργο

Το αντικείμενο του έργου ήταν η προμήθεια για τη συντήρηση, επισκευή, αντικατάσταση και τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων καθώς και, κατάλληλους για τα φωτιστικά, ιστούς νέας τεχνολογίας LED στα κτίρια και στους αθλητικούς χώρους (κολυμβητήριο, γήπεδα μπάσκετ κλπ.) του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, κατά τις ισχύουσες διατάξεις και τα πρότυπα φωτισμού.

Σκοπός του έργου αποτέλεσε η υψηλή ποιότητα του φωτισμού όσον αφορά την ομοιομορφία, την οπτική άνεση και τον περιορισμό του ενοχλητικού φωτός στις εγκαταστάσεις αθλητισμού αναψυχής του Δήμου καθώς και η ελαχιστοποίηση της θάμβωσης και της φωτορρύπανσης.

Η συμβολή της ΚΑΥΚΑΣ

Η ΚΑΥΚΑΣ προμήθευσε τους προβολείς φωτισμού LED που τοποθετήθηκαν και έχουν δημιουργηθεί με σκοπό να καλύψουν πλήρως τις απαιτήσεις της κλιματικής αλλαγής πετυχαίνοντας υψηλή φωτεινή απόδοση (lm/W) και λειτουργία σε υψηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος Ta=50oC. Έχουν υψηλό δείκτη προστασίας και αντοχής κατά της κρούσης (IK10) και Κατασκευάζονται σύμφωνα με τις Οδηγίες και τα Πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και φέρουν σήμανση CE.

Οι συγκεκριμένοι προβολείς φωτισμού τελευταίας τεχνολογίας LED που χρησιμοποιήθηκαν έχουν μία σχεδιαστική καινοτομία: την ενισχυμένη κατασκευή του σώματος, σε συνδυασμό με την εύκολη και γρήγορη ρύθμισή του, ως προς το οριζόντιο επίπεδο, χωρίς την χρήση εργαλείων μέσω 2 (δύο) ειδικών περιστροφικών διακοπτών ρύθμισης – κλίσης.