ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Κλάδος
ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ
Business Solutions
LIGHTING SOLUTIONS

Δήμος Πύλου - Νέστορος

Το έργο

Το συγκεκριμένο έργο αφορά την αισθητική και ενεργειακή αναβάθμιση καθώς και την αναμόρφωση του Λιμένα Κορώνης και της παραλιακής ζώνης της T.K. Μεθώνης της Δ.Ε. Μεθώνης του Δήμου Πύλου-Νέστορος κατόπιν της καταστροφής που υπέστησαν οι εν λόγω περιοχές λόγω της θεομηνίας “Ζορμπάς”.

Η επίτευξη αναβάθμισης του επιθυμητού φωτισμού των συγκεκριμένων περιοχών πραγματοποιήθηκε μέσω της εγκατάστασης ιστών και φωτιστικών της πιο σύγχρονης τεχνολογίας LED κατασκευασμένα σύμφωνα με τις ισχύουσες προδιαγραφές και τους στόχους του έργου.

Η συμβολή της ΚΑΥΚΑΣ

Η ΚΑΥΚΑΣ ήταν ο βασικός προμηθευτής φωτισμού του έργου το οποίο είχε ως αντικείμενο την προμήθεια και τοποθέτηση παραδοσιακών ιστών και φωτιστικών τεχνολογίας LED κατασκευασμένα από υλικό μεγάλης αντοχής στη διάβρωση – λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που παρουσιάζουν τα παραθαλάσσια περιβάλλοντα – και στην UV ακτινοβολία.

Η λύση δόθηκε με τον φωτισμό των προαναφερόμενων περιοχών με ιστούς και φωτιστικά τεχνολογίας LED, τα οποία είναι κατασκευασμένα από αυτοσβενόμενο υλικό (χυτορητίνη) και διαθέτουν προστασία έναντι της διάβρωσης και της οξείδωσης καθώς και ειδική επεξεργασία για να είναι ανθεκτικά σε UV ηλιακή ακτινοβολία. Τα εν λόγω φωτιστικά σώματα δεν χρειάζονται καμία συντήρηση και είναι κατασκευασμένα από ανακυκλώσιμα υλικά, απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον.