ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ

Κλάδος
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ
Business Solutions
LIGHTING SOLUTIONS

Unipharma

Το έργο

Η Unipharma τα τελευταία 52 χρόνια αποτελεί πρωτοπόρο στη Φαρμακευτική Βιομηχανία, δίνοντας προτεραιότητα στην έρευνα και την ανάπτυξη καινοτόμων και ασφαλών προϊόντων στην αγορά όπως το Salospir και το Apotel. Διαθέτει ένα εργοστάσιο παραγωγής μέσα στο οποίο φιλοξενείται η παρασκευή, η συσκευασία και η αποθήκευση των φαρμακευτικών προϊόντων. Συγκεκριμένα το εργοστάσιο είναι συνολικής έκτασης 14.000 m² , από τα οποία τα 12.400 m² αφορούν τους χώρους παρασκευής και συσκευασίας όχι μόνο στέρεων αλλά και ημι-στέρεων, υγρών και ενέσιμων προϊόντων.

Η συμβολή της ΚΑΥΚΑΣ

Το συγκεκριμένο έργο είχε ιδιαιτερότητες που έπρεπε να ληφθούν υπόψη, προκειμένου η ομάδα φωτισμού της ΚΑΥΚΑΣ να προχωρήσει στην επιλογή των καταλληλότερων προϊόντων για την ανάδειξη των εξωτερικών και εσωτερικών χώρων. Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ολοκληρώθηκε η φωτιστική ανάδειξη του κτιρίου, καθιστώντας το κτίριο προσβάσιμο, λειτουργικό και ασφαλές ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Επιπλέον, ο φωτισμός των εσωτερικών χώρων, έγινε με μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση, τοποθετώντας χαμηλής κατανάλωσης φωτιστικά, συμβάλλοντας έτσι στην μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης και στην ανάδειξη της βιομηχανικής ταυτότητας των εγκαταστάσεων.