ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ

Κλάδος
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ
Business Solutions
LIGHTING SOLUTIONS

Μύλοι Λούλη

Το έργο

Η εταιρεία ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ, κατέχει ηγετικό ρόλο στην ελληνική αλευροβιομηχανία από το 1782, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση σε αλέσεις και πωλήσεις. Διαθέτει 3 ιδιόκτητα κέντρα διανομής και σημεία διάθεσης προϊόντων ανά 200 χλμ, ενώ οι δύο υπερσύγχρονες βιομηχανικές της μονάδες στη Σούρπη και στο Κερατσίνι διασφαλίζουν την άριστη ποιότητα των προϊόντων της, πληρώντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές.

Συγκεκριμένα η μονάδα στη Σούρπη Μαγνησίας, αποτελείται από 7 γραμμές παραγωγής, χημείο, πειραματικό αρτοποιείο και ιδιόκτητο λιμάνι φορτοεκφόρτωσης πλοίων, εγκαινιάστηκε το Μάρτιο του 2003 και αποτελεί μια πρότυπη επένδυση 60 εκατ. δολαρίων.

Η συμβολή της ΚΑΥΚΑΣ

Πρωταρχικός στόχος του έργου ήταν η ενεργειακή αναβάθμιση των εσωτερικών χώρων συμπεριλαμβανομένων των γραφείων, του χημείου, των αποθηκών, της παραγωγής καθώς και του παρκινγκ. Στο συγκεκριμένο έργο η λύση από την ομάδα φωτισμού της ΚΑΥΚΑΣ προτάθηκε αφού πραγματοποιήθηκε φωτομέτρηση, μελέτη φωτισμού και οικονομοτεχνική μελέτη για όλους τους χώρους με σκοπό την επιλογή των κατάλληλων προϊόντων για τους συγκεκριμένους χώρους.
Με δημιουργικές λύσεις και επιλέγοντας αξιόπιστα προϊόντα φωτισμού για τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους μειώθηκε η ενεργειακή κατανάλωση κατά 60%, εξοικονομώντας 310.000 kWh ετησίως, ενώ διασφαλίστηκαν ταυτόχρονα υψηλές αποδόσεις στην ποιότητα φωτισμού στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του εργοστασίου.