ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Κλάδος
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Business Solutions
LIGHTING SOLUTIONS

Ostria Hotel Resort & Spa

Το έργο

Το ξενοδοχείο Ostria Hotel Resort & Spa, με συνολικά 343 δωμάτια, ανήκει στην κατηγορία 5 αστέρων και βρίσκεται στην περιοχή Καθαράδες της Ιεράπετρας. Το έργο αφορούσε επέκταση και ανακαίνιση του ξενοδοχείου και εκτός από την κάλυψη αναγκών φωτισμού σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους όπως το parking, τα γήπεδα τένις και ποδοσφαίρου, την πλατεία αγοράς καθώς και τους χώρους των δωματίων.

Η συμβολή της ΚΑΥΚΑΣ

Η πολυετής άψογη συνεργασία και σχέση εμπιστοσύνης από την έναρξη κατασκευής του έργου με όλους τους εμπλεκομένους έδωσε στην ομάδα της ΚΑΥΚΑΣ την δυνατότητα εφαρμογής πολλών προτάσεων και ιδεών φωτισμού. Οι προτεινόμενες λύσεις επεκτάθηκαν σε πολλούς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου, συμπεριλαμβανομένων της reception και του εστιατορίου. Η υψηλή αισθητική και η ανάδειξη των χώρων έπαιξε πρωτεύοντα ρόλο στη δημιουργία των προτάσεων, σε συνδυασμό με τη χρήση τεχνολογίας LED για βέλτιστη ποιότητα φωτισμού και εξοικονόμηση ενέργειας.

Η ΚΑΥΚΑΣ παράλληλα, ανέλαβε και τον εξοπλισμό καλωδίων, τους πίνακες και τα συστήματα γείωσης.

Οι συνολικές προτάσεις είχαν σαν στόχο την ανάδειξη των χώρων μέσα από εναρμονισμένες με το χώρο προϊοντικές επιλογές υψηλής αισθητικής και απόδοσης μέσω της τεχνολογίας LED. Αυτές οι επιλογές επέτρεψαν την συνύπαρξη παραδοσιακών και μοντέρνων στοιχείων σε ένα χώρο με ομοιόμορφη επίπλωση και έντονο το πέτρινο στοιχείο μετατρέποντας το Ostria Hotel Resort and Spa σε ένα μοναδικό προορισμό.