ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Κλάδος
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Business Solutions
LIGHTING SOLUTIONS

Carolina Mare

Το έργο

Το ξενοδοχείο 4 αστέρων Carolina Mare Hotel, βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Κρήτης, στα Μάλλια. Το ζητούμενο ήταν η μετατροπή του υπάρχοντος ξενοδοχειακού συγκροτήματος σε ένα λειτουργικό και ζεστό χώρο επιτυγχάνοντας την αρμονία μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού περιβάλλοντος, θέτοντας παράλληλα σα γνώμονα του σχεδιασμού την εξοικονόμηση ενέργειας, την καλύτερη ποιότητα φωτισμού και την ανάδειξη φυσικών και τεχνητών χώρων.

Η συμβολή της ΚΑΥΚΑΣ

Στην ολική ανακαίνιση του κτιρίου αφετηρία για την πρόταση ενεργειακής αναβάθμισης του φωτισμού αποτέλεσε η συνένωση των καινοτόμων ιδεών φωτισμού βασισμένων στην εξοικονόμηση ενέργειας σε φουτουριστικούς αλλά έντονα μεσογειακούς εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένων των δωματίων, της reception, των εστιατορίων και των καταστημάτων.

Η συνολική προσέγγιση της λύσης φωτισμού στόχευσε στην εξοικονόμηση ενέργειας με χρήση τεχνολογίας LED σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου ενώ χρησιμοποιήθηκαν προϊόντα όπως απλίκες υψηλής στεγανότητας για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Μέσω έξυπνων και οικονομικών επεμβάσεων Relighting δόθηκε στο Carolina Mare Hotel μια νότα ξεχωριστής ποιότητας και αισθητικής που μεταφράζεται σε αναβάθμιση της συνολικής εμπειρίας του πελάτη.