ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Κλάδος
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Business Solutions
LIGHTING SOLUTIONS, BUILDING AUTOMATIONS

Kores Boutique Hotel & Spa

Το έργο

Το Kôres Boutique Hotel & Spa βρίσκεται σε ένα από τα ομορφότερα χωριά των Ζαγοροχωρίων, στη Βίτσα Ζαγορίου. Το εντυπωσιακό ξενοδοχείο 5 αστέρων προσφέρει 13 άνετα και πολυτελή δωμάτια, εστιατόριο, εσωτερική πισίνα, γυμναστήριο και αίθουσα συνεδριάσεων.
Η είσοδος του ξενοδοχείου είναι διακοσμημένη με αγάλματα του ευρέως γνωστού γλύπτη Θεόδωρου Παπαγιάννη.

Οι προκλήσεις του έργου

Η ομάδα της Καυκάς είχε να αντιμετωπίσει τις υψηλές απαιτήσεις που υπήρχαν στον τομέα του φωτισμού καθώς έπρεπε να συνδυαστεί η σύγχρονη αισθητική και λειτουργικότητα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής του Ζαγορίου. Επίσης, άλλη μία πρόκληση για την έμπειρη ομάδα μας ήταν να εφαρμοστεί μία ολοκληρωμένη λύση που θα έδινε τον έλεγχο της κεντρικής διαχείρισης όλων των χώρων από ένα σημείο (την υποδοχή), παρόλο που το συγκρότημα αποτελείται από 3 ανεξάρτητα κτίρια.

Από το όραμα στον σχεδιασμό

Όραμα της ομάδας μας αποτέλεσε η δημιουργία ολοκληρωμένης μελέτης φωτισμού, η οποία θα τονίζει την πέτρινη τεχνοτροπία του ξενοδοχείου και θα εναρμονίζεται απόλυτα με το φυσικό περιβάλλον και την αρχιτεκτονική των Ζαγοροχωρίων. Τέλος, θέσαμε υψηλούς στόχους ώστε να γίνει η λειτουργία του καταλύματος ευκολότερη προς τους εργαζομένους του.