ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Κλάδος
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Business Solutions
LIGHTING SOLUTIONS

Sunrise Sea View Villas Πήλιο

Το έργο

Οι “Sunrise Sea View Villas” βρίσκονται στον παραθαλάσσιο οικισμό του Χορευτού στο Πήλιο. Βασικό χαρακτηριστικό τους είναι η προνομιούχα θέση στην άκρη του οικισμού, μακριά από την ένταση των εστιατορίων και των καφέ, και μπροστά στη θάλασσα εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Για την σχεδίαση και εκπόνηση του έργου από την ομάδα μας χρησιμοποιήθηκαν φωτιστικά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, ταινίες Led, μοντέρνο διακοπτικό υλικό, καλώδια, πλαστικά, πίνακες, υλικό ράγας, αυτόματοι ανιχνευτές αερίου, φωτιστικά ασφαλείας και κλειδαριές Wi-Fi Somfy. Με την εγκατάσταση όλων αυτών των υλικών καταφέραμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε ένα έργο, το οποίο ξεχωρίσει για την υψηλή αισθητική του και το αίσθημα ασφάλειας και ηρεμίας που προκαλεί στους επισκέπτες του.

Οι προκλήσεις του έργου

Η σχεδιαστική αρχή που ακολουθήθηκε είναι αυτή της ήπιας παρέμβασης και της ομαλής ένταξης στο φυσικό περιβάλλον με έμφαση στην παραδοσιακή και την βιοκλιματική αρχιτεκτονική, αλλά και στη χρήση φυσικών υλικών.
Μεταξύ των κύριων στόχων του σχεδιασμού ήταν η εξασφάλιση μιας άνετης και πολυτελούς διαμονής, καθώς και το άνοιγμα του εσωτερικού προς τον υπαίθριο διαμορφωμένο χώρο και το φυσικό περιβάλλον.
Στον εξωτερικό χώρο χρησιμοποιήθηκαν ποιοτικά υλικά με αντοχή σε περιβάλλον κοντά στη θάλασσα, προϊόντα Led για εξοικονόμηση ενέργειας και μοντέρνο διακοπτικό υλικό Valena Allure υψηλής αισθητικής.

Από το όραμα στον σχεδιασμό

Στις κτιριακές εγκαταστάσεις δεσπόζουν η πέτρα και τα φυσικά επιχρίσματα σε γήινους χρωματισμούς σε συνδυασμό με τα χειροποίητα ξύλινα στοιχεία. Το όραμα της ομάδας μας για τον σχεδιασμό του φωτισμού ήταν η ανάδειξη όλων των στοιχείων κάθε στιγμή της ημέρας. Τέλος, ο φωτισμός του εσωτερικού χώρου έγινε με τεχνικές που αναδεικνύουν την μίνιμαλ διακόσμηση, ενώ ταυτόχρονα προσδίδει μια αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης με θέα το Αιγαίο.