ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Κλάδος
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Business Solutions
LIGHTING SOLUTIONS

Sunrise Garden Hills Πήλιο

Το έργο

Το Sunrise Garden Hills είναι η νέα προσθήκη των Sunrise Pelion Villas. Βρίσκεται στο χωριό Μακρυράχη. Προσφέρει υπέροχη θέα στο βουνό και τη θάλασσα, είναι κοντά σε μια από τις καλύτερες παραλίες του Πηλίου Άγιοι Σαράντα (και μια από τις κορυφαίες της Ελλάδας). Ήδη από τις αρχές Μαΐου 2021, το Sunrise Garden Hills έχει ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό.

Αποτελείται από τρία σπίτια σε τρία επίπεδα. Κάθε σπίτι διαθέτει δύο υπνοδωμάτια με ένα ιδιωτικό μπάνιο και ένα κοινόχρηστο μπάνιο. Επίσης, έχει μίνιμαλ σαλόνι και κουζίνα σε κάθε σπίτι. Στον δεύτερο όροφο υπάρχει ένα επιπλέον αυτόνομο σπίτι με δύο δωμάτια και ένα μπάνιο. Το ισόγειο διαθέτει μπάρμπεκιου, υπαίθρια τραπεζαρία ευρύχωρο γρασίδι για παιδιά με υπαίθριο τζακούζι, καθώς και μερικά παιχνίδια για παιδιά στο πρώτο επίπεδο κάτω από τον κήπο.

Η ομάδα της ΚΑΥΚΑΣ ανέλαβε τον σχεδιασμό, με στόχο την ανάδειξη τόσο των εξωτερικών όσο και των εσωτερικών εγκαταστάσεών του. Για τη δημιουργία μιας premium αισθητικής εικόνας για τους επισκέπτες αλλά και τους περαστικούς του Sunrise Garden Hills, χρησιμοποιήθηκαν φωτιστικά εξωτερικού χώρου που αναδεικνύουν την πέτρα και το ξύλο της Πηλιορείτικης αρχιτεκτονικής. Στις εσωτερικές εγκαταστάσεις χρησιμοποιήθηκαν υλικά και προϊόντα όπως φωτιστικά εσωτερικού χώρου, ταινίες Led, καλώδια, πίνακες, υλικό ράγας και οπτικές ίνες φωτισμού. Υπό την καθοδήγηση των ειδικών μας, όλες οι εσωτερικές εγκαταστάσεις εξοπλίστηκαν και φωτίστηκαν με υλικά υψηλής αισθητικής, με στόχο τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που συνδυάζει την οικειότητα με την πολυτέλεια.

Οι προκλήσεις του έργου

Μεγάλη πρόκληση για την ομάδα της ΚΑΥΚΑΣ αποτέλεσε η δημιουργία ενός σχεδίου φωτισμού, το οποίο θα συντελούσε στην εναρμόνιση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Sunrise Garden Hills με το φυσικό περιβάλλον της περιοχής. Άλλο ένα εμπόδιο που έπρεπε να ξεπεραστεί, ήταν ο σχεδιασμός και η εγκατάσταση υλικών, τα οποία θα συνδύαζαν ποιότητα, αντοχή και εξοικονόμηση ενέργειας. Παρά τις δυσκολίες, το όλο εγχείρημα στέφθηκε με επιτυχία, δικαιώνοντας την προσπάθεια των ειδικών μας.

Από το όραμα στον σχεδιασμό

Κυρίαρχα δομικά στοιχεία αποτέλεσαν η πέτρα, το ξύλο και το σίδερο. Όραμα μας ήταν η υλοποίηση ενός σχεδίου φωτισμού το οποίο θα συμφιλίωνε τον εξωτερικό και εσωτερικό χαρακτήρα του Sunrise Garden Hills με το φυσικό περιβάλλον και το Πηλιορείτικο στυλ. Τέλος, πηγή έμπνευσης για το φωτισμό των εγκαταστάσεων αποτέλεσε η ειδυλλιακή τοποθεσία τους, η οποία συνδυάζει τη μαγεία του βουνού με αυτή της θάλασσας.