ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Κλάδος
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Business Solutions
LIGHTING SOLUTIONS

More Meni Residence & Suites

Το έργο

Το More Meni Residence & Suites είναι ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, στο Τιγκάκι της Κω, μόλις 150 μέτρα μακριά από την παραλία. Προσφέρει μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών και ανέσεων, κατάλληλες για όλες τις ηλικίες. Η αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου είναι minimal ενώ, διαθέτει ευρύχωρα δωμάτια, μπαρ και εστιατόρια. Επιπλέον, προσφέρει διακοπές δίπλα στην θάλασσα και αξέχαστη διαμονή.
Το More Meni Residence and Suites ξεχωρίζει για την εξαιρετική τοποθεσία, την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, το μοναδικό design και την παροχή ολοένα και περισσότερων εμπειριών στους πιστούς και νέους επισκέπτες.

Οι προκλήσεις του έργου

Η μελέτη ανακαίνισης σαράντα δωματίων και η ολοκληρωμένη πρόταση σχεδιασμού σαράντα πέντε νεών δωματίων ήταν μία πρόκληση που υλοποίησε επιτυχώς η καταρτισμένη ομάδα μας. Επίσης, στόχος αποτέλεσε η δημιουργία προτάσεων φωτισμού για ιδιαίτερους χώρους όπως το spa και το γυμναστήριο. Τέλος, η ομάδα μας σε συνεργασία με την CTC κατασκεύασε σημάνσεις δωματίων, οι οποίες προσαρμόστηκαν πάνω σε παλαιότερες εγκαταστάσεις.

Από το όραμα στον σχεδιασμό

Η δημιουργία ολοκληρωμένης μελέτης φωτισμού τόσο για τον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου, όσο και για τον εσωτερικό, δίνει ένα μοναδικό αποτύπωμα αισθητικής στον εκάστοτε επισκέπτη. Επιπλέον, όραμα μας ήταν να δημιουργήσουμε αίσθημα φιλοξενίας και οικείου περιβάλλοντος στους επισκέπτες, σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου.