ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Κλάδος
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Business Solutions
LIGHTING SOLUTIONS

Villa Aroma στην Κρήτη

Το έργο

Το Villa Aroma σας καλωσορίζει στους βουβούς ρυθμούς των διακοπών της Αγίας Μαρίνας, ενός από τους πιο γνωστούς παραθαλάσσιους προορισμούς της Κρήτης, γνωστός για τη ζωντανή του ατμόσφαιρα και τις παραλίες. Η πολυτελής βίλα διαθέτει 6 υπνοδωμάτια και 2 εξωτερικές πισίνες. Το Villa Aroma βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την παραλία και τα καταστήματα και τα εστιατόρια. Προσφέρει επίσης, πλήρη ιδιωτικότητα στους επισκέπτες.

Οι προκλήσεις του έργου

Στόχος της ομάδας μας ήταν να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο φωτισμού το οποίο θα κάνει την βίλα να δεσπόζει στην περιοχή, χωρίς να ενοχλεί τον περίγυρο. Η επιλογή των φωτιστικών σωμάτων έγινε σύμφωνα με την διακόσμηση της βίλας, έτσι ώστε να δένουν με το εσωτερικό περιβάλλον και να αναδεικνύουν τον πολυτελή χαρακτήρα του καταλύματος. Επιπλέον, άλλο ένα κριτήριο για την επιλογή τους ήταν η εξοικονόμηση ενέργειας στον ιδιοκτήτη.

Από το όραμα στον σχεδιασμό

Η είσοδος επιβλητική, με τα σκαλιά να οδηγούν σταδιακά στους κύριους χώρους. Φωτισμός ανάδειξης για τις κολώνες πάνω από την πισίνα του ισογείου και wall washer για ομοιόμορφο φωτισμό του πέτρινου τοιχίου της περίφραξης μπροστά από το γρασίδι. Όλα μαζί συνθέτουν ένα παιχνίδι φωτός-σκιάς σαν θεατρική σκηνή. H θερμοκρασία χρώματος CCT επιλέχθηκε στα 3000Κ, για όλους τους χώρους με την κατάλληλη κατεύθυνση για κάθε χρήση. Όλα τα φωτιστικά της νέας εγκατάστασης επιλέχθηκαν με Τεχνολογία LED για εξοικονόμηση ενέργειας.