ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Κλάδος
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Business Solutions
LIGHTING SOLUTIONS, INDUSTRIAL SOLUTIONS

Kalma Luxury Villas – Βέργα Καλαμάτα

Το έργο

Στην πανέμορφη περιοχή της Βέργας στην Καλαμάτα γνωστή για την μοναδική της θέα προς το Μεσσηνιακό κόλπο και τον Ταΰγετο, βρίσκεται το νέο εντυπωσιακό έργο, τριών πολυτελών κατοικιών, προσφέροντας στους ιδιοκτήτες τον ορισμό της πολυτέλειας και της άνεσης.

Οι βίλες διαθέτουν μια καλόγουστη και γήινη χρωματική παλέτα, διακοσμημένες με κομψές ξύλινες λεπτομέρειες και εξοπλισμένες με σύγχρονες ανέσεις.

Κάθε βίλα είναι επιμελώς επιπλωμένη με μοντέρνα διακόσμηση και φτιαγμένη, ώστε να ξεπερνά κάθε προσδοκία. Οι ευρύχωροι, ευάεροι χώροι προσφέρουν εκπληκτική θέα τόσο στην πόλη της Καλαμάτας, όσο και στην απαστράπτουσα θάλασσα.

Οι προκλήσεις του έργου

Οι ιδιοκτήτες των κατοικιών με τη βοήθεια της ομάδας της ΚΑΥΚΑΣ επέλεξαν υλικά για την εξοπλισμένη διακόσμηση των εσωτερικών χώρων τους, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που συνδυάζει την αισθητική με τη λειτουργικότητα.

Τα προϊόντα που επιλέχθηκαν περιλαμβάνουν καλώδια, πλαστικά και υλικό ράγας υψηλής ποιότητας που εξασφαλίζουν αξιόπιστη ηλεκτρική σύνδεση και ασφάλεια, διακοπτικό υλικό που συνδυάζει λειτουργικότητα με αισθητική και φωτιστικά εσωτερικού χώρου, που προσθέτουν έναν εκλεπτυσμένο φωτισμό στους χώρους.

Οι συνδυασμοί των υλικών αυτών με την πολυτέλεια του σχεδιασμού των κατοικιών δημιουργούν ένα αποτέλεσμα που αγκαλιάζει τη σύγχρονη αισθητική και τη λειτουργικότητα, προσφέροντας έναν χώρο ζωής, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των νέων ιδιοκτητών.

Από το όραμα στον σχεδιασμό

Μια εμπειρία χαλαρής εκλέπτυνσης και πολυτελούς απόλαυσης.

Οι τρεις βίλες διαθέτουν κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό, με εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Τα φωτιστικά εσωτερικού χώρου επιλέχθηκαν βάσει του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού του για να αναδειχθούν τα φιλόξενα χρώματα και η γήινη ατμόσφαιρα του φυσικού περιβάλλοντος των πολυτελών κατοικιών.