Βραβεία & Διακρίσεις

True Leader 2019

Η ΚΑΥΚΑΣ κερδίζει για 8η συνεχή χρονιά τον τιμητικό τίτλο True Leader από την ICAP

Η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε., η κορυφαία ελληνική εταιρεία στον χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, ειδών τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας, αναδείχθηκε ως μία από τους φετινούς True Leaders στον κλάδο του Ηλεκτρολογικού Υλικού, στα ετήσια βραβεία της ICAP, για τις εταιρείες και τους ομίλους που κατέχουν ηγετική θέση στον τομέα δραστηριοποίησής τους..

Η ΙCAP, η οποία είναι η μόνη εταιρεία αναγνωρισμένη ως Rating Agency από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την European Securities and Markets Authority (ESMA), απένειμε φέτος σε μία ειδική online , λόγω των μέτρων κατά του Covid-19, τελετή που διοργανώθηκε υπό την Αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), τα βραβεία True Leaders.. Αξίζει να σημειωθεί πως συνολικά διακρίθηκαν μόνο 87 από τις 31.000 επιχειρήσεις που αξιολογήθηκαν.

Η βράβευση αυτή αποτελεί μια ακόμη σημαντική διάκριση για την ΚΑΥΚΑΣ, η οποία θεωρήθηκε από τους διοργανωτές ως μια από τις ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες δύνανται να συμβάλλουν στην αναστροφή της οικονομικής ύφεσης που έχει επιφέρει η πανδημία του COVID-19.