Βραβεία & Διακρίσεις

e-volution Awards 2024

Η ΚΑΥΚΑΣ κέρδισε τη πρώτη θέση για ακόμη μια χρονιά, αποσπώντας 5 βραβεία!

Με μεγάλη υπερηφάνεια στην τελετή απονομής e-Volution Awards 2024, που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, στις 20/12, η ΚΑΥΚΑΣ αναδείχτηκε ακόμα μια χρονιά νικήτρια, προσθέτοντας στις διακρίσεις της πέντε βραβεία (1 πλατινένιο, 1 χρυσό, 1 ασημένιο & 2 χάλκινα)!

Οι διακρίσεις αυτές καθιστούν την ΚΑΥΚΑΣ, ένα από τα top e-commerce platforms στην Ελλάδα και αποδεικνύουν την τεχνολογική της υπεροχή για την ανάπτυξη εφαρμογών ηλεκτρονικού επιχειρείν. Πιο συγκεκριμένα, διακρίθηκε στις εξής κατηγορίες:

  • Ηλεκτρονικό εμπόριο & Ηλεκτρονικό Επιχειρείν – PLATINUM
  • BEST in B2B – GOLD
  • Best use of e-Commerce Platform – SILVER
  • Continuous Growth in e-Commerce – BRONZE
  • Best Customer Experience in e-Commerce – BRONZE

 

Μέσα από 500 στελέχη της αγοράς, η ΚΑΥΚΑΣ αναδείχτηκε νικήτρια στα επιχειρηματικά βραβεία που διοργάνωσε για 13η χρονιά η BOUSSIAS, για να τιμήσει τα κορυφαία e-Shops, e-Businesses και e-Commerce Agencies της χρονιάς. Αυτή η βράβευση γεννάει σε εμάς την επιθυμία να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με γνώμονα τις αξίες μας και την πελατοκεντρική μας αντίληψη, τα οποία αποτελούν την έμπνευση για την τεχνολογική μας εξέλιξη, όπως και να προσφέρουμε άρτιες υπηρεσίες στο e-Commerce σε omnichannel επίπεδο.