lighting solutions

Υποδομές

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ LED ΣΕ ΕΡΓΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Η ΚΑΥΚΑΣ έχει συμμετάσχει ήδη ενεργά, με υπηρεσίες και προϊόντα τεχνολογίας LED, σε αρκετά έργα αναβάθμισης υποδομών. Έχει πραγματοποιήσει επεμβάσεις πανελλαδικά, σε δρόμους και υπαίθριους χώρους αστικών περιοχών, συμμετέχοντας με την εξειδικευμένη ομάδα αλλά και με συνεργάτες, τόσο στη φάση σχεδιασμού, όσο και στη φάση υλοποίησης των έργων.

Τα έργα αυτά αφορούν είτε στον επανασχεδιασμό του φωτισμού σε δρόμους και υπαίθριους χώρους, είτε στην αντικατάσταση των υφιστάμενων φωτιστικών συστημάτων λαμπτήρων τεχνολογίας εκκένωσης με νέα φωτιστικά τεχνολογίας LED. Στις νέες αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις επιτυγχάνεται εξοικονόμηση της ηλεκτρικής κατανάλωσης μεγαλύτερη από 60%, υπερκαλύπτοντας τις απαιτήσεις του πρότυπου φωτισμού δρόμων ΕΛΟΤ EN 13201.

 

 

Εφαρμογές

Η εφαρμογή της τεχνολογίας LED στον αστικό δημόσιο φωτισμό, έχει οδηγήσει σε υψηλά ποσοστά ενεργειακής και ποιοτικής αναβάθμισής του, αλλά και σε νέα δεδομένα σχετικά με το χρησιμοποιούμενο εξοπλισμό και τις εφαρμοζόμενες τεχνικές φωτισμού.

Η επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού και η σωστή εφαρμογή του στις εκάστοτε συνθήκες, με βάση τα διεθνή πρότυπα και τις καλές πρακτικές, αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για να ικανοποιηθούν οι μακροπρόθεσμες ανάγκες της βιώσιμης πόλης, για μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος και αναβάθμιση της ποιότητας του αστικού περιβάλλοντος (μείωση της ηλεκτρικής κατανάλωσης, μείωση της φωτορύπανσης, αύξηση της οπτικής άνεσης & αύξηση της ασφάλειας).

BRANDS

Εφαρμογές φωτισμού σε χώρους υποδομής