lighting solutions

Βιομηχανίες & Χώροι Logistics

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ LED ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η εξειδικευμένη ομάδα της ΚΑΥΚΑΣ παρέχει στοχευμένες υπηρεσίες και συστήματα φωτισμού τεχνολογίας LED κορυφαίων επωνύμων οίκων που αποτελούν αναγκαία πλέον υποδομή για τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Οι εξειδικευμένες λύσεις της ΚΑΥΚΑΣ καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών ακόμα και για τις πιο απαιτητικές εφαρμογές με τελικό σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας στους βιομηχανικούς χώρους και στους χώρους logistics και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη λειτουργικότητα του χώρου και στην ποιότητα του φωτεινού αποτελέσματος.

 

 

Εφαρμογές

Η συντονισμένη προσέγγιση της ΚΑΥΚΑΣ να προωθήσει τα οφέλη της ενεργειακής εξοικονόμησης και της ποιότητας της φωτεινής εμπειρίας που επιτυγχάνεται αντικαθιστώντας τα συμβατικά φορτία φωτισμού με φορτία τεχνολογίας LED ή σχεδιάζοντας εξ αρχής ένα σύστημα ηλεκτροφωτισμού σε εργοστάσια ή αποθήκες παρέχοντας τις παρακάτω υπηρεσίες:
– Αυτοψία στην εγκατάσταση και καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης
– Εκπόνηση φωτοτεχνικής μελέτης ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα και κανονισμούς (π.χ. EN 12464‐1) και χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα λογισμικά, για την κάλυψη των αναγκών της κάθε επιχείρησης.
– Ολοκληρωμένη ανάλυση για τον υπολογισμό της εξοικονόμησης και της απόσβεσης του ποσού της επένδυσης.
– Δυνατότητα παροχής ολοκληρωμένης πρότασης συστήματος ελέγχου στάθμης φωτισμού η οποία οδηγεί σε περεταίρω εξοικονόμηση στα φορτία φωτισμού
– Προμήθεια ολοκληρωμένων συστημάτων φωτισμού σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές λόγω της πολύ καλής συνεργασίας μας με αναγνωρισμένους προμηθευτές.
– Εξυπηρέτηση μετά την πώληση (After sales services)

BRANDS

Εφαρμογές φωτισμού σε βιομηχανίες