lighting solutions

Νοσοκομεία/Χώροι Υγειονομικής Περίθαλψης

ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ LED

Ο νοσοκομειακός φωτισμός πρέπει να συμμορφώνεται με συγκεκριμένα πρότυπα που ορίζονται από την κείμενη νομοθεσία. Οι σημαντικότεροι παράγοντες που λαμβάνονται υπόψη για την επιλογή των φωτιστικών συστημάτων είναι η λειτουργικότητα των χώρων, η οπτική άνεση και η ευημερία των ασθενών, καθώς και η επίτευξη των βέλτιστων δυνατών συνθηκών εργασίας για το προσωπικό.

Η επιλογή των φωτιστικών συστημάτων τεχνολογίας LED είναι η ιδανική, καθώς επιτρέπει την εξασφάλιση των επιπέδων φωτισμού στα οριζόμενα από τη νομοθεσία όρια και δίνεται η δυνατότητα επιλογής της κατάλληλης θερμοκρασίας χρώματος, ανάλογα με τη λειτουργικότητα του χώρου.

Εφαρμογές

Η ομάδα φωτισμού της ΚΑΥΚΑΣ ενσωματώνοντας τις τεχνολογικές εξελίξεις, προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις φωτισμού με προϊόντα φωτισμού LED επωνύμων προμηθευτών λαμβάνοντας υπόψη τις πολύπλοκες απαιτήσεις του εκάστοτε χώρου, την ομοιομορφία, την ενεργειακή απόδοση και την εξοικονόμηση κόστους.

Προσφέρονται λύσεις στοχευμένες ανά χώρο π.χ. στα χειρουργεία απαιτείται ακρίβεια στον φωτισμό και υψηλή στεγανότητα, στα δωμάτια νοσηλείας “φιλόξενος” και θερμότερος φωτισμός.

BRANDS