Δραστηριότητα & Εξειδικευμένες Λύσεις

  • Slide 1
  • Slide 2

Με γνώμονα την άμεση και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών και τη συνεχή βελτίωση της προσφερόμενης αγοραστικής τους εμπειρίας, η ΚΑΥΚΑΣ έχει επενδύσει στις ακόλουθες δραστηριότητες:

1. ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Διαθέτει 78 υπερσύγχρονα σημεία πώλησης στην Ελλάδα και 4 στην Κύπρο, με περισσότερους από 1000 εξειδικευμένους συμβούλους πώλησης που εκπαιδεύονται συστηματικά στις τάσεις της αγοράς, στα νέα προϊόντα, υπηρεσίες και τεχνικές πωλήσεων με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μέσα από το χτίσιμο σχέσεων εμπιστοσύνης. Η παρουσία της σε όλη την Ελλάδα παρέχει τη δυνατότητα στήριξης των πελατών της πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την πώληση ενώ η μεγάλη γκάμα των προϊόντων που διαθέτει την καθιστά ως «one stop shop», με δυνατότητα κάλυψης πολλαπλών αναγκών.

2. ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ LOGISTICS CENTER

Η Α’ Φάση του κατασκευαστικού έργου του νέου μας Κέντρου Διανομής έχει πλέον ολοκληρωθεί. Μία έκταση περίπου 40 στρεμμάτων διαμορφώθηκε με μεγάλης κλίμακας χωματουργικές εργασίες και εργασίες εκσκαφών προκειμένου να είναι έτοιμη να υποδεχθεί τον μεταλλικό σκελετό του κτιρίου της αποθήκης μας εμβαδού 16.000m².

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε συγκεκριμένα σημεία χρειάστηκε να σκάψουμε σε βάθος ακόμη και 11 μέτρων [όσο περίπου και το ύψος του κτιρίου των κεντρικών μας γραφείων!], εξαιτίας των μεγάλων κλίσεων του οικοπέδου. Πλέον, έχουμε μπει ολοταχώς στην επόμενη φάση του κατασκευαστικού έργου όπου το κτίριο έχει ξεκινήσει να παίρνει οστά [μεταλλικός σκελετός] και πολύ σύντομα θα ξεκινήσει να παίρνει και σάρκα [στέγη και πλαγιοκάλυψη].

Συνεχίζουμε πολύ δυναμικά για την ολοκλήρωση μιας από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες επενδύσεις στην ιστορία της εταιρείας μας!


3. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝ Β2Β ΠΕΛΆΤΩΝ

Tο τμήμα Διαχείρισης Μεγάλων Β2Β Πελατών & Έργων αξιολογεί τις τεχνολογικές προκλήσεις σε υπάρχουσες και νέες αγορές και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον Β2Β πελάτη της ΚΑΥΚΑΣ. Μέσα από υπεύθυνες επιχειρησιακές πρακτικές, η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις συνδυάζοντας προϊόντα και υπηρεσίες με στόχο την ευελιξία και την ευκολία στην εφαρμογή για τον εγκαταστάτη, τη μεγιστοποίηση της απόδοσης της επένδυσης για τον επενδυτή και τη λειτουργική αξιοπιστία της εγκατάστασης για τον χρήστη.

Ομάδες ηλεκτρολόγων και ηλεκτρονικών μηχανικών προσεγγίζουν τις ανάγκες των πελάτων σε 3 άξονες:

  • Την επικέντρωση στην κάλυψη αναγκών που έχουν μεγάλοι πελάτες/χρήστες ηλεκτρολογικού υλικού.
  • Την υποστήριξη μεγάλων έργων που απαιτούν τη διερεύνηση και την ανάπτυξη συνολικών λύσεων κατά την προδιαγραφή, την υλοποίηση και την ολοκλήρωσή του.
  • Την εστίαση σε υποστήριξη έργων σε συγκεκριμένες αγορές όπως ο τουρισμός, η βιομηχανία, η ναυτιλία και η παραγωγή ενέργειας από ΑΠΕ.