Η Ιστορία μας

  • Slide 1
  • Slide 2
  • Slide 3
  • Slide 4
  • Slide 5
  • Slide 6
   

1975
Ίδρυση της εταιρείας και άνοιγμα του πρώτου εμπορικού καταστήματος στο Μαρκόπουλο.

1985

Η εταιρεία γίνεται Ανώνυμη με επωνυμία Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. – Εμπορία Ηλεκτρολογικού Υλικού και Φωτιστικά.

2004
Η ΚΑΥΚΑΣ γίνεται η πρώτη εταιρεία σε πωλήσεις ηλεκτρολογικού υλικού στην Ελλάδα.

2006
Εξαγορά της Καστρήσιος Τεχνική Α.Ε. και παρουσία της επιχείρησης με αυτόν τον τρόπο στο χώρο της συναρμολόγησης & κατασκευής ηλεκτρικών πινάκων

2012
H εταιρεία προχωρά στη δημιουργία του Kafkas Institute of Training & Development, το οποίο αποτελεί ένα σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του κλάδου.

2013
Εντάσσεται στον πανευρωπαϊκό όμιλο FEGIME, αποκτώντας περισσότερες δυνατότητες πρόσβασης σε τεχνογνωσία, best practices και μεταφέρει την έδρα της σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.

2014
Δημιουργία νέου κατασκευαστικού ηλεκτρικών πινάκων μέσης και χαμηλής τάσης στην Θεσσαλονίκη.

2015
Δημιουργία e-shop και του 1ου καταστήματος στον Βόλο με βάση το νέο concept 2020 όσον αφορά την εικόνα του Δικτύου Καταστημάτων της ΚΑΥΚΑΣ.

2016
Δημιουργία νέων υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων Logistics στην Αττική και του 1ου city store στο κέντρο της Αθήνας.

2018
Εισέρχεται στην αγορά της Κύπρου με 2 νέα καταστήματα.

2019

Επεκτείνει την παρουσία της στην Ελληνική αγορά με το άνοιγμα 3 νέων καταστημάτων στις Κυκλάδες (Τήνος – Μύκονος – Πάρος) και ένα στην Αθήνα (Καλλιθέα) απαριθμώντας πλέον 65 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο.

2020
Συνεχίζει τη δυναμική της πορεία, ανοίγοντας 2 νέα καταστήματα στην Περιφέρεια, στη Σίνδο Θεσσαλονίκης και στην Κομοτονή. Επίσης, ξεκινά τη λειτουργία του το νέο κατάστημα ΚΑΥΚΑΣ στον Βύρωνα Αττικής!

2021
Νέα καταστήματα στην Αργυρούπολη και στην Αρτέμιδα Αττικής. Το κατάστημα των Χανίων μεταφέρεται σε νέα τοποθεσία και σε μεγαλύτερο χώρο!

Μεγάλη καινοτομία στον χώρο του Φωτισμού, όπου το Hub Lighting & Innovation by Kafkas, στην Ηλιούπολη Αττικής, ανοίγει τις πόρτες του στους επαγγελματίες του Φωτισμού. Πρόκειται για έναν χώρο βιωματικής αντίληψης του φωτισμού & της τεχνολογίας!

2022
Συνεχίζει να αναπτύσσεται επεκτείνοντας την παρουσία της με νέα σχέδια και πρωτοβουλίες στον χώρο του Ηλεκτρολογικού φωτισμού και στον Φωτισμό!
Μεγαλώνει το Δίκτυο της καθώς ανοίγει 3 νέα καταστήματα σε Πρέβεζα, Νάξο & Ξάνθη!

2023
Συνεχίζει τη δυναμική της πορεία επεκτείνοντας το Δίκτυο των καταστημάτων της Κύπρου. Από 30/1 λειτουργεί το νέο κατάστημα στην περιοχή της Λάρνακας, το 3ο στην Κύπρο, μαζί με τη Λευκωσία και τη Λεμεσό. Επίσης, τον Σεπτέμβιο του 2023, στη Θεσσαλονίκη προστίθεται νέο κατάστημα στη Νεάπολη για να εξυπηρετήσει μεγαλύτερο αριθμό πελατών!

2024
Η ΚΑΥΚΑΣ αναπτύσσεται διαρκώς & μεγαλώνει με ένα νέο κατάστημα που ανοίγει στη Βάρη Αττικής, αρχές Ιανουαρίου. Ένας νέος μεγάλος χώρος περιμένει να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των B2C & B2B πελατών αυτής της περιοχής! Τον Ιανουάριο του 2024 ανοίγει ένα ακόμα νέο κατάστημα στη Βόρειο Ελλάδα και συγκριμένα, στην Αλεξανδρούπολη!