Κοινωνία

  • Slide 1
  • Slide 2

Η ΚΑΥΚΑΣ κοντά στα παιδιά

Η ΚΑΥΚΑΣ στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και θέλοντας να βοηθήσει όσους  πραγματικά έχουν ανάγκη, πήρε την πρωτοβουλία να συμμετάσχει ενεργά στο πολύ σημαντικό έργο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και να ενισχύσει τη μεγάλη  προσπάθειά του, τοποθετώντας κουμπαράδες σε όλα της τα καταστήματα.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι ένας Εθελοντικός Οργανισμός για τα παιδιά, ο οποίος ιδρύθηκε το 1995 με την βοήθεια εργαζομένων και  εθελοντών και λειτουργεί 365 ημέρες το χρόνο, αναλαμβάνοντας δεκάδες δράσεις για τη φροντίδα και την προστασία της σωματικής και ψυχικής υγείας, καθώς και της ασφάλειας  χιλιάδων παιδιών στην Ελλάδα.

Αυτήν τη στιγμή ο Οργανισμός λειτουργεί 11 Σπίτια για τα παιδιά θύματα κακοποίησης, στα οποία σήμερα ζουν και μεγαλώνουν 275 παιδιά.

Η φιλοξενία των  κουμπαράδων στα καταστήματα της εταιρείας μας  είναι ένας μηχανισμός που μπορεί να προσφέρει  άμεση και σταθερή διασφάλιση εσόδων προς «Το Χαμόγελο του Παιδιού», δίνοντας στο ευρύ κοινό τη δυνατότητα να προσφέρει όποιο χρηματικό ποσό επιθυμεί, άμεσα και εύκολα.

Βοηθήστε μας να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στα παιδιά που μας έχουν ανάγκη! Επισκεφτείτε τώρα ένα από τα καταστήματά μας και συνεισφέρετε και εσείς στη σημαντική αυτή προσπάθεια!
Η ΚΑΥΚΑΣ κοντά στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «Άγιος Νικόλαος»

Η ΚΑΥΚΑΣ με σεβασμό και αίσθημα ευθύνης σε κοινωνικές δράσεις και πρωτοβουλίες που χρήζουν υποστήριξης, προχώρησε σε δωρεά περιφερειακού ηλεκτρολογικού εξοπλισμού για την κατασκευή φωτοβολταϊκού συστήματος στο νέο κτήριο του Συλλόγου στην Παιανία.

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «Άγιος Νικόλαος» ιδρύθηκε το 2001 από γονείς και φίλους ατόμων με αυτισμό. Ζώντας τα προβλήματα τους, σε σχέση με την έλλειψη φροντίδας και προστασίας από πλευράς της πολιτείας, αποφασίστηκε η ίδρυση και λειτουργία Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Άγιος Νικόλαος».

Η Στέγη προορίζεται για Άτομα με Αυτισμό που προέρχονται από οικογένειες υψίστης ανάγκης (από γονείς παραπληγικούς, τυφλούς, μονογονεϊκές οικογένειες, κ.λ.π.)

Τα τελευταία χρόνια ο Σύλλογος εκπλήρωσε ένα μεγάλο στόχο, την κατασκευή του νέου κτηρίου στην Παιανία, ένα μεγαλόπνοο σχέδιο στη βάση κάλυψης των αναγκών διαβίωσης των οικότροφων. Η ΚΑΥΚΑΣ συναισθανόμενη το σημαντικό έργο που επιτελεί ο Σύλλογος, προσφέρει τη βοήθειά της και με τον τρόπο αυτό ενισχύει την προσπάθεια για την εύρυθμη λειτουργία της Στέγης.

Σε κάθε μας βήμα, προσπαθούμε να αποτελούμε αρωγό και υποστηρικτή σημαντικών προσπαθειών με βασικό γνώμονα την προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο και με ενέργειες και πρωτοβουλίες οι οποίες δρουν και αναπτύσσονται στη βάση της προσφοράς και βοήθειας προς τον συνάνθρωπο.