Μέγα Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής Α.Ε.Το έργο:
Η ΜΕΓΑ Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής Α.Ε. είναι μία ελληνική εταιρεία που κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο των προϊόντων προσωπικής υγιεινής και έχει στην ιδιοκτησία της μία από τις μεγαλύτερες παραγωγικές μονάδες στην Ευρώπη, με παρουσία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Όλα τα προϊόντα παράγονται στις υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στην Αθήνα σε μια έκταση 63.000 m2 και εξάγονται σε 25 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η συμβολή της ΚΑΥΚΑΣ:
Η ΚΑΥΚΑΣ ανέλαβε την παροχή υλικών όπως καλώδια, διακοπτικό υλικό και λοιπό βιομηχανικό και ηλεκτρολογικό υλικό και παρείχε λύσεις ενεργειακής αναβάθμισης για τους εσωτερικούς χώρους του κτιρίου, πραγματοποιήθηκε μελέτη φωτισμού, δειγματισμό και φωτομέτρηση ώστε να γίνει επιλογή των καταλληλότερων προϊόντων για τους χώρους αποθήκευσης.

"Η σχέση μας με την ΚΑΥΚΑΣ είναι μία σχέση εμπιστοσύνης και άριστης εξυπηρέτησης Η ταχύτατη απόκριση σε συνδυασμό με τη μεγάλη προϊοντική γκάμα την καθιστούν έναν απαραίτητο, για εμάς, συνεργάτη καθώς ανταποκρίνεται άμεσα στις εκάστοτε ανάγκες μας".
 Απόστολος Μήτσης, Διευθυντής Εργοστασίου ΜΕΓΑ Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής Α.Ε.