Νέα

Εκπαίδευση στελεχών της ΚΑΥΚΑΣ στο Digital Power’s Experience Center της HUAWEI
Εκπαίδευση στελεχών της ΚΑΥΚΑΣ στο Digital Power’s Experience Center της HUAWEI

Εκπαίδευση στελεχών της ΚΑΥΚΑΣ στο Digital Power’s Experience Center της HUAWEI

Στο πλαίσιο της άψογης συνεργασίας της HUAWEI με την εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε., πραγματοποιήθηκε στις 26/04/2023 εμπορική εκπαίδευση από τα στελέχη της HUAWEI στο προσωπικό της ΚΑΥΚΑΣ, στο Huawei Digital Power’s Experience Center, στο Πόρτο Ράφτη. Στην εκπαιδευτική ημερίδα συμμετείχαν στελέχη από όλα τα τμήματα της ΚΑΥΚΑΣ (Marketing, KAFKAS Institute, Accounts και Διευθυντές από τα καταστήματα του Δικτύου της ΚΑΥΚΑΣ), καθώς αποτελούν την αιχμή του δόρατος των πωλήσεων και της εξωστρέφειας της εταιρείας.

Κοινή στρατηγική από το 2019 αποτελεί η ανάπτυξη της αγοράς των Ενεργειακών λύσεων. Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε από τις αντίστοιχες διοικήσεις, η εκπαίδευση στελεχών της ΚΑΥΚΑΣ για την εμπορική ανάπτυξη της συγκεκριμένης προϊόντικής κατηγορίας. Μεταξύ άλλων, έγινε αναλυτική παρουσίαση των λύσεων της HUAWEI Digital Power για Φ/Β συστημάτα οικιακών (residential) & εμπορικών (C&I) εφαρμογών, με ή χωρίς σύστημα αποθήκευσης – διαχείρισης ενέργειας, με στόχο την ουσιαστική υποστήριξη των πελατών-συνεργατών τους μέσω του δικτύου ΚΑΥΚΑΣ.

Η εκπαιδευτική διαδικασία παραμένει συνεχής, καθώς θα ακολουθήσουν εκπαιδεύσεις μέσω του KAFKAS Institute, αυτή τη φορά, σε συνεργάτες ηλεκτρολόγους & τεχνικές εταιρείες της ΚΑΥΚΑΣ, με στόχο την περαιτέρω διεύρυνση και ανάπτυξη των πωλήσεων της εταιρείας.

Η ΚΑΥΚΑΣ θέλοντας να παραμείνει στο επίκεντρο των εξελίξεων της ενεργειακής μετάβασης σε Ελλάδα & Κύπρο, μέσω των ειδικών Business Units & των στρατηγικών συνεργασιών της αποτελεί τον μοναδικό & αξιόπιστο προμηθευτή για το σύνολο του εξοπλισμού που απαιτείται για Φ/Β συστήματα ανεξαρτήτου μεγέθους.