Νέα

Best Large Workplaces in Europe: Στην 23η θέση μέσα στις 50 κορυφαίες εταιρείες!

Η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. για 2η συνεχόμενη χρονιά ανάμεσα στις 50 εταιρείες στην Ευρώπη με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον για το 2022!

Tην 23η θέση ανάμεσα στις 50 κορυφαίες εταιρείες της Ευρώπης, στην κατηγορία Best Large Workplaces in Europe 2022, κατέκτησε η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. Για 2η συνεχόμενη χρονιά η ΚΑΥΚΑΣ βραβεύεται από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Great Place to Work και ανεβαίνει ακόμα πιο ψηλά στη σκάλα με τις καλύτερες Ευρωπαϊκές εταιρείες. Η ευρωπαϊκή αυτή διάκριση έρχεται λίγο καιρό μετά την 5η θέση που έλαβε η ΚΑΥΚΑΣ ανάμεσα στις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα.

Η μεγάλη διάκριση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Great Place to Work στην κατηγορία των εταιρειών με περισσότερους από 500 εργαζόμενους, αποδεικνύει για μία ακόμη χρονιά την προτεραιότητα που δίνει η εταιρεία στους ανθρώπους της ενώ έρχεται σαν αναγνώριση των πρακτικών που εφαρμόζει με γνώμονα πρωτίστως τον εργαζόμενο και την περαιτέρω ανάπτυξη του.

Η βράβευση αυτή αποκτά ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα δεδομένων των δύσκολων συνθηκών που έχουν επιφέρει η ενεργειακή ακρίβεια και η πανδημία. Αυτό αποδεικνύει ότι η ΚΑΥΚΑΣ επενδύει πρωτίστως στην ασφάλεια και την υποστήριξη των εργαζομένων της, αλλά και στην εκπαίδευσή τους, στην ομαδικότητα και στην ανοικτή επικοινωνία μαζί τους.

Η πολύ σημαντική αυτή διάκριση της ΚΑΥΚΑΣ προέκυψε από τα αποτελέσματα στην έρευνα για το εργασιακό περιβάλλον που έλαβε η εταιρεία από τους ίδιους τους εργαζόμενους και από την αξιολόγηση που διενεργήθηκε από το Great Place to work αναφορικά με τις ενέργειες και τις πρακτικές που ακολουθούμε για τους ανθρώπους μας σε θέματα δικαιοσύνης, ίσης μεταχείρισης, αποδοχής διαφορετικότητας, ανοιχτής επικοινωνίας, εκπαίδευσης, ανάπτυξης και επαγγελματικής εξέλιξης, αναγνώρισης, καινοτομίας, ισορροπίας προσωπικής – επαγγελματικής ζωής, διαχείρισης Covid-19 κλπ.

Στην ΚΑΥΚΑΣ όλοι «Μαζί Δημιουργούμε Αξία» και θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε για το καλύτερο μέλλον των ανθρώπων μας και της κοινωνίας γενικότερα!