Διοικητική Ομάδα

 
ΝΙΚΟΣ ΚΑΥΚΑΣ - PRESIDENT & MANAGING DIRECTOR
ΝΙΚΟΣ ΚΑΥΚΑΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973, είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Έχει σπουδάσει Οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και γρήγορα απέκτησε επαγγελματική εμπειρία απασχολούμενος στην οικογενειακή επιχείρηση, η οποία εκείνη την περίοδο κατείχε τρία καταστήματα ηλεκτρολογικού υλικού στην Ανατολική Αττική.

Συνέχισε τις σπουδές του στο University of Strathclyde, αποκτώντας μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο Business and Management.

Κατά την επιστροφή του, ανέλαβε τη διοίκηση της εταιρείας και ξεκίνησε την επανατοποθέτησή της, επεκτείνοντας το δίκτυο καταστημάτων, χτίζοντας νέα διοικητική δομή, επενδύοντας σε πληροφοριακά συστήματα και αναδεικνύοντας νέα προϊόντα και υπηρεσίες σε συνεργασία με κορυφαίους προμηθευτές.

Ο Νίκος Καυκάς εξακολουθεί και διοικεί την εταιρεία κατέχοντας τη θέση του Προέδρου κ’ Διευθύνοντος Συμβούλου.

 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ - FINANCE
ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ

Γεννήθηκε το 1970, είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά. Σπούδασε Οικονομικά και Δημόσια Διοίκηση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και συμμετείχε σε διεθνές επιχειρηματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Πανεπιστήμιο WHU στη Γερμανία.

Έχει θητεύσει για 12 έτη στην MAKRO Cash & Carry, 8 έτη στην Fourlis Group - IKEA Bulgaria & Intersport Athletics, όπου είχε υπό την ευθύνη του την Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία, Βουλγαρία και Τουρκία.
H πιο πρόσφατη θέση που κατείχε ήταν αυτή του Finance Director της Elbisco SA, όπου έφερε αξιοπρόσεκτα αποτελέσματα και σημαντικές βελτιώσεις σε βασικές λειτουργίες της Οικονομικής Διεύθυνσης.

Τον Αύγουστο του 2018, ανέλαβε την θέση του Finance Director στη Β.ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ.

 
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΟΥΤΣΑ - HR
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΟΥΤΣΑ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1972, είναι παντρεμένη και έχει ένα παιδί.

Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στον τομέα του Human Resources Management στο London School of Economics and Political Sciences (L.S.E).

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο HR σε μεγάλες πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες στον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας (Hyatt Regency Hotels and Tourism), καθώς και στο χονδρεμπόριο τροφίμων (Makro Cash & Carry) έχει ασχοληθεί με διάφορα καίρια θέματα και projects σε Διευθύνσεις Ανθρώπινου Δυναμικού όπως talent management, training & development στελεχών και compensation & benefits.

Η πιο πρόσφατη θέση που κατείχε ήταν αυτή της Head of HR στην εταιρεία The Mart του Ομίλου ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.

Το Μάρτιο του 2019, ανέλαβε την θέση της Human Resources Director στη Β.ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ.

 
ΛΗΔΑ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ - MARKETING
ΛΗΔΑ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ

Γεννήθηκε το 1983. Σπούδασε Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές της σπουδές στο πρόγραμμα Marketing & Επικοινωνία με Νέες Τεχνολογίες και πάλι στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έχει θητεύσει για 9 έτη στον Όμιλο Vivartia, στο κομμάτι της εστίασης, λαμβάνοντας εμπειρία από διάφορες θέσεις στο τμήμα Marketing, ενώ η πιο πρόσφατη θέση που κατείχε -πριν την ένταξη της στο δυναμικό της Καυκάς- ήταν αυτή της Customer Loyalty & e-commerce Manager στελεχώνοντας το νεοσύστατο τότε τμήμα Customer Experience & Digital Integration του Ομίλου.

Τον Μάιο του 2018, αναλαμβάνει τη θέση e-business Manager, και εντάσσεται στο τμήμα Marketing της Β. Καυκάς ΑΕ.
Τον Ιανουάριο 2020, προάγεται σε Marketing Director, αναλαμβάνοντας τη διεύθυνση Marketing της εταιρίας.

 
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΥΚΑΣ - PROCUREMENT & PRESALES
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΥΚΑΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962, είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Είναι από τα πρώτα στελέχη της εταιρείας, αφού απαριθμεί 30 έτη προϋπηρεσίας.

Ξεκίνησε στη Β.ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. το 1984 στο πρώτο κατάστημα στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας, στο οποίο αργότερα ανέλαβε Διευθυντής μέχρι το 2010.

Την ίδια χρονιά ανέλαβε τη νεοσύστατη Διεύθυνση Αγορών ως Purchase Director, τον Ιανουάριο του 2014 τη θέση Supply Chain & Presales Director & τον Ιούνιο του 2017 τη θέση Procurement & Presales Director

 
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ - BUSINESS DEVELOPMENT & SOLUTIONS
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ

Γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 1974, είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά. Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το 2002 ξεκίνησε ως Μηχανικός στην Εταιρεία CORNING CABLE SYSTEMS Gmbh & Co KG. Το 2003 μετακινήθηκε στην Εταιρεία ΗΛΕΚΤΡΟΡΑΜΑ Α.Ε. ως Μηχανικός Πωλήσεων και στη συνέχεια ανέλαβε Διευθυντής Πωλήσεων Νοτίου Ελλάδος.

Το 2011 εντάσσεται στη Β.ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. αναλαμβάνοντας τη θέση Business Development & Solutions Director, στην οποία παραμένει μέχρι σήμερα.

 
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΥΛΟΣ - HEAD OF DISTRIBUTION NETWORK
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί. Έχει σπουδάσει Μηχανολογία στο ΑΤΕΙ Πειραιά και έχει αποκτήσει μεταπτυχιακό τίτλο στον τομέα ενέργειας από Πανεπιστήμιο του εξωτερικού.

Ξεκίνησε στη Β.ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. το 2009 ως τεχνίτης κατασκευαστικών πινάκων. Κατά τη διάρκεια της πορείας του, του δόθηκε η δυνατότητα να αποκτήσει πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες από τις διαφορετικές θέσεις που κατείχε στην εταιρεία όπως presaler, account manager, energy building consultant και hospitality supervisor και Lighting Manager.

Toν Ιούνιο του 2020 ανέλαβε την θέση του Επικεφαλής Δικτύου Καταστημάτων - Head of Distribution Network.

 
ΝΙΚΟΣ ΠΛΑΤΗΣ - IT
ΝΙΚΟΣ ΠΛΑΤΗΣ

Γεννήθηκε το 1969, είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά.

Είναι κάτοχος BSc in Computer Engineering και έχει πολυετή εμπειρία σε πολυεθνικές εταιρείες, κατέχοντας στο παρελθόν διάφορες θέσεις στον τομέα Τεχνολογιών και Πληροφορικής σε μεγάλες εταιρείες, όπως η Vodafone.
Η πιο πρόσφατη θέση ήταν αυτή του Delivery Project Executive στην IBM Hellas, όπου είχε την ευθύνη συντονισμού μεγάλων έργων πληροφορικής για σημαντικές ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις. Παράλληλα, παρακολουθεί μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Το Φεβρουάριο του 2018, ανέλαβε τη θέση του ΙΤ Director στη Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ