Διοικητική Ομάδα

 
ΝΙΚΟΣ ΚΑΥΚΑΣ - PRESIDENT
ΝΙΚΟΣ ΚΑΥΚΑΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973, είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Έχει σπουδάσει Οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και γρήγορα απέκτησε επαγγελματική εμπειρία απασχολούμενος στην οικογενειακή επιχείρηση, η οποία εκείνη την περίοδο κατείχε τρία καταστήματα ηλεκτρολογικού υλικού στην Ανατολική Αττική.

Συνέχισε τις σπουδές του στο University of Strathclyde, αποκτώντας μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο Business and Management.

Κατά την επιστροφή του, ανέλαβε τη διοίκηση της εταιρείας και ξεκίνησε την επανατοποθέτησή της, επεκτείνοντας το δίκτυο καταστημάτων, χτίζοντας νέα διοικητική δομή, επενδύοντας σε πληροφοριακά συστήματα και αναδεικνύοντας νέα προϊόντα και υπηρεσίες σε συνεργασία με κορυφαίους προμηθευτές.

Ο Νίκος Καυκάς εξακολουθεί και διοικεί την εταιρεία κατέχοντας τη θέση του Προέδρου.

 
ΜΑΡΙΚΑ ΛΑΜΠΡΟΥ - MANAGING DIRECTOR
ΜΑΡΙΚΑ ΛΑΜΠΡΟΥ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965, είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. Διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός του Πανεπιστημίου Πατρών, κάτοχος ΜΒΑ (Βusiness Administration and Management) του Πανεπιστημίου La Verne και Αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΕΑΣΕ (Ένωση Ανωτάτων Στελεχών Ελλάδας).

Αναγνωρισμένο στέλεχος της αγοράς Τεχνολογίας κατά τις τελευταίες 3 δεκαετίες (Intersys, SingularLogic, Microsoft Hewlett Packard, BSH).

Τον Φεβρουάριο του 2017 ανέλαβε τη θέση Managing Director της εταιρείας Β.ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε.

 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ - FINANCE
ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ

Γεννήθηκε το 1970, είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά. Σπούδασε Οικονομικά και Δημόσια Διοίκηση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και συμμετείχε σε διεθνές επιχειρηματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Πανεπιστήμιο WHU στη Γερμανία.

Έχει θητεύσει για 12 έτη στην MAKRO Cash & Carry, 8 έτη στην Fourlis Group - IKEA Bulgaria & Intersport Athletics, όπου είχε υπό την ευθύνη του την Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία, Βουλγαρία και Τουρκία.
H πιο πρόσφατη θέση που κατείχε ήταν αυτή του Finance Director της Elbisco SA, όπου έφερε αξιοπρόσεκτα αποτελέσματα και σημαντικές βελτιώσεις σε βασικές λειτουργίες της Οικονομικής Διεύθυνσης.

Τον Αύγουστο του 2018, ανέλαβε την θέση του Finance Director στη Β.ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ.

 
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΟΥΤΣΑ - HR
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΟΥΤΣΑ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1972, είναι παντρεμένη και έχει ένα παιδί.

Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στον τομέα του Human Resources Management στο London School of Economics and Political Sciences (L.S.E).

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο HR σε μεγάλες πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες στον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας (Hyatt Regency Hotels and Tourism), καθώς και στο χονδρεμπόριο τροφίμων (Makro Cash & Carry) έχει ασχοληθεί με διάφορα καίρια θέματα και projects σε Διευθύνσεις Ανθρώπινου Δυναμικού όπως talent management, training & development στελεχών και compensation & benefits.

Η πιο πρόσφατη θέση που κατείχε ήταν αυτή της Head of HR στην εταιρεία The Mart του Ομίλου ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.

Το Μάρτιο του 2019, ανέλαβε την θέση της Human Resources Director στη Β.ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ.

 
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΥΚΑΣ - PROCUREMENT & PRESALES
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΥΚΑΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962, είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Είναι από τα πρώτα στελέχη της εταιρείας, αφού απαριθμεί 30 έτη προϋπηρεσίας.

Ξεκίνησε στη Β.ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. το 1984 στο πρώτο κατάστημα στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας, στο οποίο αργότερα ανέλαβε Διευθυντής μέχρι το 2010.

Την ίδια χρονιά ανέλαβε τη νεοσύστατη Διεύθυνση Αγορών ως Purchase Director, τον Ιανουάριο του 2014 τη θέση Supply Chain & Presales Director & τον Ιούνιο του 2017 τη θέση Procurement & Presales Director

 
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ - BUSINESS DEVELOPMENT & SOLUTIONS
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ

Γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 1974, είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά. Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το 2002 ξεκίνησε ως Μηχανικός στην Εταιρεία CORNING CABLE SYSTEMS Gmbh & Co KG. Το 2003 μετακινήθηκε στην Εταιρεία ΗΛΕΚΤΡΟΡΑΜΑ Α.Ε. ως Μηχανικός Πωλήσεων και στη συνέχεια ανέλαβε Διευθυντής Πωλήσεων Νοτίου Ελλάδος.

Το 2011 εντάσσεται στη Β.ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. αναλαμβάνοντας τη θέση Business Development & Solutions Director, στην οποία παραμένει μέχρι σήμερα.

 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ - DISTRIBUTION
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ

Γεννήθηκε το 1972, είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί.

Με σπουδές στην Πληροφορική, το Marketing και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, ο Παναγιώτης, έχει θητεύσει σε θέσεις υψηλής διοικητικής ευθύνης, με πιο πρόσφατη αυτήν του Executive Director, Consumer & Commercial, στη Forthnet.

Στη συγκεκριμένη εταιρεία έχει εργαστεί σε διαφορετικούς τομείς , οδηγώντας στην ανάπτυξη της συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα (Nova).

Επίσης αναμόρφωσε τη στρατηγική ανάπτυξης του Δικτύου καταστημάτων της Forthnet, ισχυροποιώντας τη θέση της έναντι των ανταγωνιστών.

Τον Ιανουάριο του 2018 ανέλαβε την θέση του Distribution Director στη Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ

 
ΝΙΚΟΣ ΠΛΑΤΗΣ - IT
ΝΙΚΟΣ ΠΛΑΤΗΣ

Γεννήθηκε το 1969, είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά.

Είναι κάτοχος BSc in Computer Engineering και έχει πολυετή εμπειρία σε πολυεθνικές εταιρείες, κατέχοντας στο παρελθόν διάφορες θέσεις στον τομέα Τεχνολογιών και Πληροφορικής σε μεγάλες εταιρείες, όπως η Vodafone.
Η πιο πρόσφατη θέση ήταν αυτή του Delivery Project Executive στην IBM Hellas, όπου είχε την ευθύνη συντονισμού μεγάλων έργων πληροφορικής για σημαντικές ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις. Παράλληλα, παρακολουθεί μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Το Φεβρουάριο του 2018, ανέλαβε τη θέση του ΙΤ Director στη Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ

 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ - SUPPLY CHAIN
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

Γεννήθηκε το 1970, είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Σπούδασε Μηχανικός Παραγωγής & Διοίκησης στο Πολυτεχνείο Κρήτης και συνέχισε με Μεταπτυχιακό τίτλο στα Logistics στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Ξεκίνησε την καριέρα του ως σύμβουλος Logistics στην εταιρεία Planning. Έπειτα, περνώντας από αρκετές θέσεις στην ελληνική εφοδιαστική αλυσίδα της Mondelēz International (πρώην Kraft Foods), διοίκησε επί σειρά ετών το τμήμα Logistics Operations, υπεύθυνος σε: Inbound Transportation, Warehousing, Co-packing & Distribution. Αργότερα ηγήθηκε σειράς δια-τμηματικών projects εφοδιαστικής αλυσίδας και ηλεκτρονικού εμπορίου, για την ευρωπαϊκή οργάνωση της Mondelēz και διετέλεσε Master Data manager για την Νότια Ευρώπη.

Τα τελευταία χρόνια μετακινήθηκε στην Jacobs Douwe Egberts ως Logistics Manager Ελλάδας, ολοκληρώνοντας παράλληλα το δια-τμηματικό project συνένωσης της εταιρείας.

Από τον Ιούνιο του 2017 ανέλαβε την θέση Supply Chain Director της Β.ΚΑΥΚΑΣ.

 
ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ - MARKETING
ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975, είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Επιχειρησιακή Έρευνα & Marketing και στη συνέχεια απέκτησε MBA από το University of Strathclyde.

Στην πολυετή θητεία της σε μεγάλες πολυεθνικές όσο και Ελληνικές εταιρείες, έχει αποκτήσει πλούσια εμπειρία και σημαντική εξειδίκευση στο σχεδιασμό και την εφαρμογή στρατηγικών Marketing με σημαντικά αποτελέσματα.

Ξεκίνησε την καριέρα της το 2000 στην Colgate Palmolive Hellas όπου κατά τη διάρκεια της θητείας της ανέλαβε διάφορες θέσεις ευθύνης στο τμήμα Marketing με τελευταία αυτή της Oral Care Marketing Manager.

To 2008 ανέλαβε Head of New Product Development στην εταιρία Korres Natural Products και στη συνέχεια Head of Marketing Greece, ενώ από το 2013 κατείχε σημαντικές θέσεις ευθύνης στη Vodafone Greece με πιο πρόσφατη αυτή της Brand, Sponsorships & Customer Insights Manager.

Από τον Νοέμβριο του 2017 έχει αναλάβει τη θέση Marketing Director της Β.ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ.