Θερμιδομέτρηση

  • Slide 1Στη θερμιδομέτρηση η κατανάλωση κάθε διαμερίσματος μετράται σε KWh, δηλαδή σε μονάδα μέτρησης ενέργειας και όχι σε ώρες όπως γίνεται με την ωρομέτρηση. Οπότε μιλάμε για μια ακριβοδίκαιη μέθοδο υπολογισμού της δαπάνης θέρμανσης που χρησιμοποιείται κατά κόρο στην Ευρώπη ως η πιο διαδεδομένη.

Oι λύσεις και τα προϊόντα που παρέχουν κορυφαίες εταιρείες όπως η SIEMENS και που μπορείτε να βρείτε στην ΚΑΥΚΑΣ, συνοψίζονται στα εξής :


ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΗΤΕΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΑΡΟΧΟΜΕΤΡΟ

Χωρίς επικοινωνία
Θερμιδομετρητές με μηχανικό παροχόμετρο για παροχές έως και 2,5 m3. Εφαρμογή σε μονοσωλήνια συστήματα θέρμανσης ή σε κυκλώματα ζεστού νερού χρήσης.

Με επικοινωνία
Θερμιδομετρητές με μηχανικό παροχόμετρο για παροχές έως και 2,5 m3. Μέτρηση ψύξης ή/και θέρμανσης. Δυνατότητα επικοινωνίας (Μ-BUS ή Radio) για συγκέντρωση των μετρήσεων κεντρικά. Αποσπώμενη έως 1,5 m ψηφιακή οθόνη με στατιστικές πληροφορίες για τον χρήστη, και πληροφορίες για τον μηχανικό.

ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΗΤΕΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΥΠΕΡΗΧΩΝ

Θερμιδομετρητές γραμμής με παροχόμετρο υπερήχων. Ιδανική επιλογή για εφαρμογές μεγάλων εγκαταστάσεων (για παροχή έως και 60 m3). Μεγαλύτερη ακρίβεια και αντοχή στον χρόνο. Δυνατότητες επικοινωνίας και προσαρμογής ανάλογα με τις ανάγκες της εγκατάστασης.